Santa`s Fun Run 2021: перегони Санта-Клаусів

Santa`s Fun Run 2021: перегони Санта-Клаусів
11 грудня 2021 року о 12:00 у парку біля ДК ХТЗ відбудеться щорічна акція, веселі перегони в костюмах Санта-Клаусів – 5-ий Міжнародний Благодійний Марафон «Santa`s Fun Run 2021».

Мета проєкту – зібрати кошти для закупівлі музичних інструментів для дітей з особливими потребами.

Долучитися до заходу може кожен бажаючий. Учасники за благодійний внесок отримують костюм Санта-Клауса та реєстраційний номер.

Як це відбуватиметься?

Спортивні змагання розпочнуться біля головного входу в ДК ХТЗ (пр.Альошина, 6). Кожен бажаючий зможе подолати одну з трьох дистанцій в компанії інших Сант, отримати пам’ятні медалі та подарунки від партнерів. Для забігів учасників заплановано три дистанції: 1.2 , 6, 12 км. Старти рознесені у часі.

1.2 км — успішно подолають усі: дорослі, діти, дівчата на підборах , команди друзів та колег, матусі з візочками.

Ми очікуємо понад 300 учасників, які отримають гарний настрій, підтримку друзів, подарунки та відчуття причетності до доброї справи!

Долучайтеся до нашої святкової події та допомагайте дітям!

Організатори Santa`s Fun Run 2021 – Ротарі Клуб Харків Надія.
Захід відбувається при підтримці Департаменту сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради, Харківської міської організації інвалідів Креавіта та Харківськіх Ротарі Клубів.

Чекаємо всіх 11 грудня 2021 року о 12.00 у Харкові біля ДК ХТЗ (пр.Альошина, 6) на веселих перегонах Санта-Клаусів.

Координатор заходу Світлана Фельман +38 050 301 69 22
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі