Сорочинський ярмарок 2014 відбувся

Сорочинський ярмарок 2014 відбувся

Відійшов у історію Національний Сорочинський ярмарок 2014. Залишив по собі дуже непростий слід. Слід у душах і серцях тих, хто готував його і проводив. Слід у пам’яті тих, хто брав у ньому участь чи приїздив поярмаркувати. Слід в історії, як перший ярмарок, який забороняли, знищували, обіцяли підірвати чи закидати «коктейлями Молотова».



Але, ярмарок, усупереч усьому, все ж відбувся. Не такий масштабний, як завжди, не такий веселий і життєрадісний, як зазвичай, без нічних дискотек і веселих розваг, з відбитком суму через події на Сході. Але дуже – дуже патріотичний, синьо – жовтий і український.



Пройде час, будуть підбиті підсумки, проаналізовані здобутки і невдачі, зроблені висновки.



Ми, як організатори, обіцяємо, що нами будуть враховані всі недоліки, всі зауваження цього ярмарку. І що, відразу після аналізу ярмарку цьогорічного, ми розпочнемо підготовку до Національного Сорочинського ярмарку – 2015, який, обіцяємо, буде на найвищому рівні!



Але, вже зараз ми хочемо від усієї душі подякувати тим, хто підтримував ярмарок, нас, як його організаторів, та знайшов теплі слова вдячності і підтримки вже після заходу.



Відгуки:



Национальная Сорочинская Ярмарка: БЛАГОДАРНОСТЬ



Уважаемый коллектив "Сорочинського ярмарку"! Разрешите вас всех поблагодарить за организацию и проведение ярмарки. Я впервые на ярмарке была, как участник, и очень рада , что в такое нелегкое время ярмарка состоялась и настолько профессионально



организована инфраструктура мероприятия. Огромное спасибо за бдительную охрану и спокойствие на ярмарке, за идеальную чистоту на улицах и торговых точках, за санитарные условия (свободный доступ к кранам с водой и туалетам), за оперативную замену трансформатора, за культурно-массовую работу!

В конце концов за хорошее настроение и драйв от торговли и общения с людьми.

Мира, успехов и процветания




Доброго дня! Я майстиня Ярмарку з 2009 року. Виготовляємо вишиванки у Полтаві.

Хотілося б перш за все подякувати, що ярмарка відбулася, незважаючи на ситуацію в країні і постійне цькування організаторів ярмарку. Ви молодці! Хоча цього року було складно перш за все організаторам і майстрам та продавцям, оскільки людей було менше. Але, коли ти майстер своєї справи то працюєш для тих, хто є. В подальшому хочеться, щоб знову ярмарок Національним і Міжнародним з великою кількістю зарубіжних гостей та людей и з мирним небом. До зустрічі у 2015




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі