Тамаш Хак-Ковач визнаний кращим ТОП-менеджером у сфері фінансів

Тамаш Хак-Ковач визнаний кращим ТОП-менеджером у сфері фінансів
За підсумками рейтингу кращих топ-менеджерів у розрізі 11 ключових галузей української економіки, опублікованого журналом «Фокус», Тамаш Хак-Ковач, голова правління АТ «ОТП Банк», визнаний кращим топ-менеджером фінансового сектора.

Переможці рейтингу визначалися в два етапи. Після ідентифікації найбільш значущих для української економіки ринків за їхнім внеском у ВВП країни, серед яких незмінно фігурує і фінансовий, було опитано близько 100 галузевих експертів, аналітиків та учасників цього ринку.

За даними як фінансової звітності, так і оцінки респондентів було зафіксовано багаторазове поліпшення операційних показників очолюваного Тамашем Хак-Ковачем банку. Так, у 2016 році ОТП Банк увійшов до трійки кращих банків за показником прибутковості, зафіксувавши 954,1 млн грн чистого прибутку.

При цьому, куди більш істотними сам пан Хак-Ковач вважає якісні зміни в роботі банку – орієнтовані на результат і задоволення клієнтів бізнес-процеси, поліпшена корпоративна культура, зважена бізнес-модель.

Це вже не перша висока оцінка успіхів Тамаша Хак-Ковача професійним співтовариством. Так, голова правління ОТП Банку став переможцем у номінації «Кращий ТОП-менеджер банку» і срібним призером у номінації «Банкір року» за результатами шостого щорічного комплексного рейтингу «50 провідних банків України» компанії «Фінансовий клуб». Також, нещодавно Тамаш Хак-Ковач був нагороджений дипломом у номінації «Банкір року» за підсумками 20-го щорічного фінансового рейтингу «Фінансовий Оскар - 2016» тижневика «БІЗНЕС».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі