У Харкові складають рейтинг найвідважніших підприємців

У Харкові складають рейтинг найвідважніших підприємців
У Харкові стартував незвичний рейтинг «Топ відважних підприємців: Харків», мета якого – розповісти про найвідважніших місцевих підприємців, які не бояться труднощів та розвивають свою справу. Проєкт запустили програма ПриватБанку «КУБ» та онлайн-видання MC Today за підтримки Mastercard Україна.

Подати заявку може кожен підприємець, який вважає себе зухвалим і відважним, хто готовий розвивати свою справу, регіон і країну і у кого є діючий бізнес, зареєстрований в Харківській області. Заповнити анкету на участь можна за посиланням https://specials.mc.today/kharkiv до 14 жовтня включно.

Фіналісти рейтингу «Топ відважних підприємців: Харків» будуть обрані за підсумками народного голосування на сайті інтернет-видання, експертного голосування журі та голосування редакції. Переможці отримають призи від компанії Dell Україна та MC.today. Один з учасників, який пройде редакційний відбір і потрапить до топ-списку підприємців Харкова, отримує можливість взяти участь в прямому ефірі з Василем Хмельницьким на каналі WIN WIN SHOW.

Рейтинг «Відважні підприємці: Харків» проводиться в рамках проєкту «Відважні українські підприємці». Проєкт в 2019 році запустили ПриватБанк та MC.today, щоб підтримати сміливих і надихаючих підприємців з регіонів. Перший конкурс провели для підприємців Дніпра.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі