У Харкові відбувся концерт Бумбокс в рамках туру «Таємний Код: Рубікон»

У Харкові відбувся концерт Бумбокс в рамках туру «Таємний Код: Рубікон»
19 червня на локації арт-заводу Механіка (місто Харків) відбулась гучна подія – концерт гурту «Бумбокс».

Великий тур гурту, який стартував ще в грудні 2019 року та був призупинений через пандемію в березні 2020, нарешті мав продовження.

Харків прийняв естафету після Дніпра, також заплановані концерти у Чернівцях, Ужгороді та Вінниці, а в планах літні фестивалі – зазначив лідер гурту Андрій Хливнюк.

Рік перерви в гастрольній діяльності не пройшов марно. Побачили світ нові цікаві пісні, відбулися прем’єри кліпу на пісню «Ангела», пісні і відео «Жаль», а також пісні «Любила», яка стрімко набирає обертів в хіт парадах, та викликає резонанс в соцмережах. Гурт «Бумбокс» тісно співпрацює з відомим харків’янином Сергієм Жаданом. Незабаром вийде їх дуетна пісня «Правда».







На часі найбільш актуальними є живе спілкування та обмін енергіями з слухачами на концертах, вважає Андрій. Концерт почався зі слів: «ми за вами скучили».

Швидко плине час – «Бумбоксу» вже двадцять. Час дорослих думок, слів, пісень, що помітно позначилось на творчості гурту.

Спілкування з представниками харківських ЗМІ відбулось в теплій дружній обстановці. Андрій Хливнюк дуже відкрита і позитивна людина.



Особлива подяка пресагенту гурту «Бумбокс», Ользі Чертковій, за підготовлені для кожного учасника прес-конференції матеріали з анонсами важливий подій в діяльності гурту за рік, який став випробуванням для кожного українця.

Автор: Лариса Маковоз-Бородіна.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі