У Львові відбудеться виставка «Тепло. Вода. Повітря’ 2013»

У Львові відбудеться виставка «Тепло. Вода. Повітря’ 2013»
Виставка «Тепло. Вода. Повітря’ 2013»

Час проведення: 3–5 квітня 2013 р.

Місце проведення: Палац спорту «Україна», вул. Мельника, 18, м. Львів.

Будівельний ринок в Україні стрімко розвивається і на заміну технологіям, які вважались новітніми 5 років тому нині надійшли нові цікаві пропозиції.

Виставка ”Тепло. Вода. Повітря’ 2013” має на меті надати чудову можливість скористатися досвідом провідних виробників, ознайомитись з найсучаснішими тепло-, енерго-, ресурсоощадними технологіями та матеріалами для виробництва, встановлення, експлуатації інсталяційних систем опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання та водовідведення, водоочищення, сучасних засобів автоматизації..

Особливу увагу на виставці буде приділено енергоощадним, відновлюваним технологіям виробництва енергії.

Відвідувачам виставка дасть можливість отримати повнішу інформацію про ринок, ознайомитися з новими продуктами та технологіями, отримати торговельну інформацію, налагодити контакти, порівняти та об’єктивно оцінити ринкові пропозиції.

Учасники виставки матимуть можливість продемонструвати всі переваги своїх проектів, виробів та послуг, налагодити контакти з новими партнерами, закріпити імідж компанії, виявити рівень попиту на товари та послуги для досягнення максимального ефекту від участі у такому заході.

Організатори виставки ”Тепло. Вода. Повітря’ 2013” бажають Вам розширення ділових контактів, утвердження становища на ринку, а також високих практичних та фінансових результатів!!!
Участь у виставці дає Вам можливість досягти цього в одному місці і в один час.

Вибір за Вами – як і де представити свою компанію.

Завантажити заявку на участь: Заявка на участь

Download application form in English, Polish, Russian: !AMD-12_Application_Form_EUR


ТЕМАТИЧНІ РОЗДІЛИ ВИСТАВКИ:

опалення
кліматизація
водопостачання та водовідведення
автоматика
арматура трубопровідна
сантехніка
помпи
труби та фітинги
газове обладнання
альтернативна енергетика
ізоляційні матеріали
герметики, клеї лаки, фарби
інструменти
допоміжне обладнання і матеріали
монтаж та проектування
програмне забезпечення

Заявка на участь
ПРОГРАМА РОБОТИ ВИСТАВКИ

3 квітня 2013 р.
11:00 Церемонія відкриття виставки
12:00 Прес-конференція

14:00–18:00 Семінар на тему: «Водопідготовка як джерело ведення успішного бізнесу». Доповідач: Антон Щурихин, начальник відділу продаж ТОВ «Діфрано Юніон».
Програма семінару:
1. Класифікація фільтрів для води
2. Системи зворотного осмосу
3. Картриджні фільтри
4. Фільтруючі загрузки
5. Засипні фільтри
6. УФ-знезаражувачі
7. Підбір обладнання.
8. Рекомендації з монтажу систем
18:00 Закінчення роботи виставки

4 квітня 2013 р.
10:00 Початок роботи виставки

11:00–12:30 Семінар на тему: «Зниження втрат води, оптимізація режимів тиску регуляторами «ERHARD» розгалужених систем водопостачання. Сучасне обладнання для підприємств водопровідно-каналізаційного господарства». Доповідач: представник компанії «Вулвер».

13:00–15:00 Семінар на тему: «Впровадження нових енергоефективних технологій в Україні. Теплові насоси. Нові види продукції компанії «Укрінтерм».
Програма семінару:
1. «Укрінтерм» – нові напрямки технічного розвитку. Доповідач: Криворотов О.В. – начальник учбового центру СП «Укрінтерм».
2. Перспективи використання теплових насосів компанії «Hotjet» в системі теплопостачання. Доповідач: Шмульов С.А. – інженер-теплотехнік «Укрінтерм».
3. Презентація ексклюзивного теплогенеруючого обладнання бельгійської компанії «ACV». Доповідач: Криворотов О.В. – начальник учбового центру СП «Укрінтерм».

15:30–17:00 Семінар на тему: «Сучасні методи захисту теплотехніки від накипу». Доповідач: Ранд М.С., директор Торгового Дому «СВОД». Усім учасникам подарунки!!!
18:00 Закінчення роботи виставки

5 квітня 2013 р.
10:00 Початок роботи виставки
15:00 Церемонія нагородження дипломами учасників виставки
17:00 Закінчення роботи виставки, демонтаж стендів та виїзд учасників


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі