Восьма спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок “ЕлітЕКСПО-2013” у Львові відбулась

Восьма спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок “ЕлітЕКСПО-2013” у Львові відбулась
Сьомий рік поспіль ПрАТ «Гал-ЕКСПО» за підтримки Асоціації ювелірів України зібрало у самому „серці” Львова провідних виробників ювелірних виробів зі всієї України. Саме останні вихідні у Львові, напередодні жіночого свята - Дня 8 Березня перетворились на справжнє свято ювелірного мистецтва.

Партнерами виставки традиційно виступили Ювелірна компанія „Золотий Вік”, одна з найкрупніших виробничих компаній України та ДП „Вінницький завод „Кристал”, яке саме цього року відсвяткувало 40-річчя на світовому ринку діамантів преміум класу.

Цьогорічна виставка-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2013” гостинно прийняла 109 учасників із 15 областей України, АР Криму, а також гостей з Росії та Китаю.

Як і попередні роки, виставка була розміщена на трьох поверхах Львівського Палацу мистецтв і зайняла понад 2500 квадратних метрів.

„Ювелірна весна” знову принесла оновлення експозиції, 31 % учасників вперше на виставці „ЕлітЕКСПО”. Серед нових імен: ТОВ ВКП «Брюс» (м. Харків) – виробник вишуканих та елегантних ювелірних виробів зі срібла (925º) і золота (585º, 750º), ТМ „Імператриця” (м. Костянтинівка) – український виробник прикрас оригінального авторського дизайну преміум класу, Столична ювелірна компанія "Золота Сова" (м. Київ), ТД «Метелиця» (м. Київ), Харківське ювелірне виробництво, "Галицькі золотарі" (м. Львів) та ін.

Загальну картину спеціалізованої ювелірної виставки доповнила експозиція елітної біжутерії та сувенірів, мистецьких авторських робіт, годинників, виробів православної тематики, срібного посуду, дорогоцінних та напівдорогоцінних каменів та обладнання для ювелірної галузі.

Загалом, більше 60 % учасників виставки „ЕлітЕКСПО” – виробники, що гарантувало всім відвідувачам широкий асортимент, лояльність цінової політики та приємні подарунки. В рамках виставки відбулися розіграші подарунків від компаній „Брюс”, „Едем”, „Алмаз – Діамант Ю” та „ЗАГС”.

В рамках ділової програми виставки відбувся Семінар – презентація дизайнера-ювеліра Тетяни Калюжної „Новий ювелірний рік: світові тренди та новітні технології”, на якому було розкрито гарячі новини ювелірної моди.
Вперше в Україні вироби з колекції „Золоте Донбаське вугілля”, Тетяни Калюжної, були презентовані на „ЕлітЕКСПО”.
Приємним подарунком від організаторів, завдяки партнерам, буде професійне фото для кожного охочого відвідувача на згадку про найбільшу ювелірну подію Львова! Особливо щасливі, разом з фото, отримали ювелірні подарунки від Генерального партнера виставки Ювелірного заводу „Золотий Вік”.

Загалом же, представлені на виставці-ярмарку вироби, перетворили Львівський Палац мистецтв на Палац неповторних витворів ювелірного мистецтва, який за 4 дні відвідало близько 10 000 відвідувачів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі