Національному Сорочинському ярмарку - бути

Національному Сорочинському ярмарку - бути
З 18 по 24 серпня 2014 року в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області відбудеться Національний Сорочинський ярмарок.

Офіційне відкриття 19 серпня об 11.00. Організатори заходу - ТОВ «Сорочинський ярмарок» та Полтавська обласна державна адміністрація. Керівник проекту – Світлана Свищева.

Цьогорічний захід буде проходити під гаслом «Україна єдина!».

Продовжується прийом заявок від підприємств – виробників України, приватних підприємців, майстрів народних промислів, закладів громадського харчування та розваг.

Організатори працюють і над оновленням культурно – мистецької програми. Традиційно планується виїзд на справжніх, єдиних в Україні волах, гоголівських героїв та «самого М.В. Гоголя», у виконані професійних акторів.

Любов до Національного Сорочинського ярмарку завжди об’єднувала українців. В ці непрості часи, які зараз переживає наша держава, консолідуюча роль ярмарку дуже важлива. А його проведення має не лише згуртувати суспільство, але і показати всьому світу незламність українського духу, палке бажання нашого народу жити в мирі та злагоді.

Організатори запрошують всіх до участі у Національному Сорочинському ярмарку – 2014

Сорочинський ярмарок – територія миру, злагоди і єднання


Прес- служба ТОВ «Сорочинський ярмарок»

Генеральний інформаційний партнер – Інтерфакс - Україна


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі