З початку року українці придбали у ПриватБанку ОВДП на 2 млрд грн, з них 1,3 млрд грн через Приват24

З початку року українці придбали у ПриватБанку ОВДП на 2 млрд грн, з них 1,3 млрд грн через Приват24
З початку 2021 українці придбали через ПриватБанк ОВДП на суму понад 2 млрд грн. Як повідомили у банку, з них майже 1,3 млрд грн, або 65% - онлайн через Приват24. Кількість клієнтів, які інвестували свої гроші у держоблігації, становила більше 2 500 осіб.

Цього року найбільшим попитом у фізосіб користуються річні та півторарічні гривневі ОВДП, а також двох річні облігації в доларах США. Найменшим попитом користуються довгострокові цінні папери з термінами погашення через 5-6 років. Середня сума операцій з купівлі ОВДП через Приват24 у 2021 році складає 435 тис грн. При цьому, 80% клієнтів при погашенні ОВДП реінвестує грошові кошти у цінні папери Міністерства фінансів.

Нагадаємо, у березні минулого року ПриватБанк розширив перелік послуг з цінними паперами, надавши можливість фізособам купувати та продавати облігації внутрішньої державної позики в режимі online в веб версії Приват24. Для придбання цінних паперів достатньо у розділі “Сервіси" меню "Цінні папери" обрати папери, які відповідають інвестиційним потребам, заповнити необхідні параметри та підписати за допомогою Smart-ID сформовані документи щодо угоди з ОВДП.
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі