Завтра в Американському домі відкривається фотопроект «Люди Маршу»

Завтра в Американському домі відкривається фотопроект «Люди Маршу»
Брифінг, присвячений початку проекту та організації Маршу рівності, відбудеться завтра, 19 травня о 18:00 у приміщенні Американського дому (вул. Миколи Пимоненка, 6).

У брифінгу візьмуть участь атвори проекту – відритий ЛГБТ-активіст Нік Сторачая та Аліса Ранкович, директор благодійної організації «Точка опори» Тимур Левчук та директорка громадського об’єднання «КиївПрайд» Руслана Панухник.

Учасники брифінгу розкажуть, зокрема, про підготовку Маршу рівності та фандрайзингову кампанію на його підтримку. Журналісти матимуть змогу поспілкуватися з понад двадцятьма учасниками та учасницями проекту, які представляють мозаїку різноманіття українського суспільства.

Під гаслом «Створюючи мозаїку різноманіття» «Точка опори» та «КиївПрайд» привертають увагу до того, що будь-хто може стати учасником та учасницею правозахисної ходи Марш рівності. Проект, який відкриваєтьсся в Американському домі завтра, приурочений саме до цієї події. Цей проект став можливий за підтримки Sidaction та GIZ.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі