3 хороших безпровідних навушників до 1000 грн

3 хороших безпровідних навушників до 1000 грн
Смартфон давно став головним гаджетом будь-якої людини і успішно замінив собою плеєр, навігатор, фотоапарат, калькулятор, ліхтарик і масу інших девайсів. А головним додатковим аксесуаром до смартфону стали навушники. Однак якість гарнітури, яка йде в комплекті навіть з дорогими смартфонами, залишає бажати кращого, тому питання вибору бездротової гарнітури до смартфону зараз актуальне як ніколи.

Звичайно, на сьогоднішній день вже напевно можна говорити, що під словом «навушники» за замовчуванням стали мати на увазі гарнітуру до смартфону. Зникає сам поділ понять «навушники» і «гарнітура» – всі навушники, які мають на увазі використання в парі зі смартфоном, мають вбудовані мікрофони і дозволяють розмовляти без будь-яких додаткових дій. Розглянемо кілька цікавих моделей.

Навушники Sony WI-C200 Black

Sony WI-C200 Black – зручні, універсальні і практичні бездротові навушники, які легко впишуться в повсякденне життя і стануть стильним доповненням до образу. Динаміки діаметром 9 мм забезпечують виключно чисте енергійне звучання з глибокими басами і чіткими високими частотами. Крім того, варто зазначити ще кілька переваг моделі:


функція hands-free в один дотик – для дзвінка, треба тільки натиснути багатофункціональну кнопку;
голосовий помічник – можна перевірити погоду, дізнатися останні новини і робити багато чого іншого, використовуючи тільки голос; подвійний натиск на багатофункціональну кнопку дозволить використовувати Siri або Google Assistant;
ідеальне доповнення образу – стильні навушники Sony WI-C200 в чорному або білому кольорі з матовим покриттям і круглими кабелями легко впишуться в будь-який стиль.


Читати далі...
______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі