АББ та Formula Е стануть партнерами, щоб разом написати майбутнє електричного транспорту

АББ та Formula Е стануть партнерами, щоб разом написати майбутнє електричного транспорту
«Чемпіонат АВВ FIA Formula Е» залучає лідера з інноваційних технологій, компанію АББ, як титульного спонсора першої в світі серії міжнародних перегонів FIA на електромобілях

Компанія АББ та чемпіонат Formula Е об’єднуються, щоб разом просувати електричний транспорт для екологічно-системного майбутнього. З моменту перших перегонів, які відбулися у Пекіні у вересні 2014 р., Formula Е зарекомендував себе, як міжнародний чемпіонат номер один з перегонів на повністю електричних автомобілях. На наступному етапі розвитку, світовий лідер з передових технологій, компанія АББ, приносить своє ім’я та лідерство в інноваціях і технологіях чемпіонату, який відтепер буде відомий як «Чемпіонат АВВ FIA Formula Е».

Завдяки своєму унікальному досвіду в сфері електрифікації та лідерству у рішеннях зарядки електромобілів і найбільшій встановленій базі станцій швидкої зарядки для електромобілів по всьому світу, компанія АББ є ідеальним галузевим партнером для Formula Е. Formula Е слугує конкурентною платформою для розробки та випробувань технологій електрифікації та дигіталізації, які мають стосунок до електротранспорту, що допомагає вдосконалити конструкцію та функціональність електромобілів та інфраструктури, а також пов’язаних з ними цифрових платформ. Об’єднавши сили, АББ та Formula Е матимуть ідеальну позицію, щоб розширити межі можливого в електричному транспорті.

Алехандро Агаг, засновник і виконавчий директор Formula E та Ульріх Шпісхофер виконавчий директор компанії АББ
«Ми в захваті від того, що стали партнером Formula E і разом писатимемо майбутнє електричного транспорту, – зазначив виконавчий директор компанії АББ Ульріх Шпісхофер. – Сьогодні об’єднуються два новатори. АББ та Formula E природно знаходяться на передньому краї новітніх енергетичних та цифрових технологій. Разом ми напишемо наступний етап цього захоплюючого виду спорту та виростимо високопродуктивні команди. Разом ми напишемо майбутнє – неймовірні наелектрифіковані перегони кожного разу».

Алехандро Агаг, засновник та виконавчий директор Formula Е, зазначив: «Це історичний день для Formula Е, і для мене честь вітати світового лідера з технологій, компанію АББ, як титульного партнера Formula Е, з її досвідом та компетентністю в електрифікації та цифрових технологіях. Наші дві компанії є синонімом розширення меж можливого. Разом, як партнери, ми продемонструємо прорив у технологіях у глобальному масштабі вболівальникам та споживачам, які слідкують за Чемпіонатом АВВ FIA Formula E».

Як світовий лідер у створенні інфраструктури для електромобілів, компанія АББ пропонує повний комплекс рішень зарядки електромобілів, електричних та гібридних автобусів, а також рішень для електрифікації суден та залізниць. Компанія АББ зайшла на ринок зарядок для електромобілів у 2010 році, і наразі її глобальна база встановленого устаткування складає більше 6 000 зарядних пристроїв та швидко зростає.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі