Arçelik Group присвоєно індекс АА в рейтингу стабільного розвитку

Arçelik Group присвоєно індекс АА в рейтингу стабільного розвитку
Arçelik Group, одному з провідних гравців на світовому ринку побутової техніки й материнській компаній Beko, присвоєно індекс АА в серії глобальних індексів стабільного розвитку MSCI (Morgan Stanley Capital International). Нове досягнення закріпило бачення компанії «Respects the Globe, Respected Globally», яке передбачає ефективність і високу результативність усіх бізнес-процесів.

Компанія отримала рейтинг «вищий за середній» в області екології у таких категоріях, як «електроні відходи», «чисті технології», і в соціальному питанні «Трудові нормативи у виробничо-збутовому ланцюзі». В серії індексів MSCI ESG (Environmental, Social and Governance) компанія увійшла до «зеленого» рейтингу (G).

«Маючи своє бачення стабільного розвитку, ми прагнемо покращувати результати в соціальній, екологічній та економічній областях, а також в інноваційних процесах, які створюють цінність в усій нашій діяльності. Наша корпоративна політика та стратегія вибудована відповідно до принципів стабільного розвитку компанії, а відстеження економічних показників – це складова наших цілей у сталому розвитку, які є частиною наших корпоративних бізнес-цілей», – зазначив Хакан Булгурлу, головний виконавчий директор Arçelik Group.

«Рейтинг ESG може відігравати надважливу роль в бенчмаркінгу та сприяти прогресу у низці питань, зокрема, енергоефективності та скороченні викидів парникових газів, охорони праці та прав людини, а також допомагає урізноманітнити та покращити якість стратегії стабільного розвитку», – додав пан Булгурлу.

Він також зазначає, що включенню до високих рейтингів головним чином сприяло впровадження Arçelik виробництв із переробки електронних відходів у Ескішехірі та Болу (Туреччина).

Продукти та послуги, які включено до дослідження MSCI ESG, одного зі світових лідерів в області складання рейтингів вимог по відношенню до навколишнього середовища, суспільства та корпоративного управління, уважно відстежуються корпоративними інвесторами та керівниками фондів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі