ЕКО УПАКОВКА від Жидачівскокого комбінату. Перспективно та економічно!

ЕКО УПАКОВКА від Жидачівскокого комбінату. Перспективно та економічно!
ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» випускає широкий спектр продукції з гофрокартону для представлення товару у супермаркетах.

Все більше європейських супермаркетів і виробників відмовляються від пластикової упаковки відповідно за глобальним рухом у сторону ЕКО-напрямку і прийнятим парламентом ЄС Рішенням про заборону одноразових виробів із пластику в рамках боротьби із забрудненням світового океану.

Згідно з прогнозами домінуючою упаковкою стане Гофроупаковка завдяки її широкої вживаності і варіативності, а також утилізації та повторного застосування.

Одним з перспективних напрямків гофроупаковки є дисплеї та шоу-бокси для викладення не габаритних товарів на полицях супермаркетів. Вони відрізняються простотою конструкції і зручністю застосування, а також поєднують 2 функції, як транспортна тара і дисплей. За допомогою перфорації видаляються деякі частини транспортної тари і товар, в уже отриманому дисплеї, встановлюється на полицю, при цьому зберігши товарний вигляд. Дисплей займає на полиці обмежене місце, а завдяки брендуванню, забезпечує впізнаваність торгової марки і стимулює зростання продажів означеного товару.

ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» випускає широкий спектр подібної продукції. Завдяки повному циклу виробництва - від переробки макулатури, виробництва паперу, картону і гофрованого картону до готового виробу (гофротара) - забезпечується оперативне виготовлення замовлень і прийнятна ціна при гідній якості. З огляду на всі технологічні особливості виробництва сировини (паперу і картону) Замовник отримує гофротару, дисплеї та інші види упаковки з гофрокартону з необхідними технічними параметрами, а також з гранично допустимим запасом міцності відповідно до нормативних документів, які забезпечують виробництво.

Технічні можливості виробництва дозволяють випускати продукцію з гофрокартону (3, 5 шарового) різної конфігурації широкого спектру застосування: транспортна упаковка, 4 клапанні ящики, коробки для піци, кондитерські лотки, лотки для ягід, фруктів, горіхів, овочів і грибів, дисплеї, POS - матеріали, ящики для алкогольних і безалкогольних напоїв, для масла і заморожених продуктів харчування, архівні короби.

Гасло ПАТ «ЖЦПК» на 2019 рік «З нами Ви упаковані» повністю характеризує широкі можливості виробництва та оперативність виконання замовлень!

Справка о компании:
-----------------
Один з найбільших комбінатів України ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат», з повним циклом виробництва, понад 65 років виробляє широкий спектр продукції: папір для гофрування (флютінг), папір обгортковий марки Є, картон для плоских шарів гофрованого картону (тестлайнер), картон гофрований (3-, 5 шаровий),
вироби з гофрокартону: гофроящики, вироби складної конфігурації, комплектуючі.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі