ФУНКЦІЯ ПАРИ У ПРАЛЬНИХ МАШИНАХ LG – СУПЕРСИЛА ПОБУТОВОЇ ТЕХНІКИ ДЛЯ ДОМУ

ФУНКЦІЯ ПАРИ У ПРАЛЬНИХ МАШИНАХ LG – СУПЕРСИЛА ПОБУТОВОЇ ТЕХНІКИ ДЛЯ ДОМУ
Що знаходиться у вільному доступі, швидко та ефективно очищує речі, окрім води? Це пара!

Компанія LG Electronics досягла значних успіхів у розробці пральних машин, завдяки застосуванню у пристроях функції пари. Пара у пральних машинах LG використовується для того, щоб знищити усі бактерії та усунути неприємні запахи з одягу. Так, усі бактерії знищуються під впливом пари температурою понад 100 °C.

Функція TrueSteam™ – один з найефективніших способів перемогти мікроби. Парогенератор у пральній машині LG нагріває воду до температури 100 °C, утворюючи пару. LG TrueSteam™ знищує до 99,9% алергенів та бактерій, залишки шерсті домашніх тварин, омертвілі клітини шкіри та цвіль.

Функція «Освіжити парою» у пральній машині LG дозволяє усього за 20 хвилин розрівняти незначні складки та усунути неприємні запахи з одягу, не пошкодивши при цьому навіть найделікатніші тканини.

*
Освіжити пароюТМ
Розрівнює незначні складки та усуває неприємні запахи з одягу усього за 20 хвилин

Технологія «Пом’якшити парою» у пральних машинах LG пом’якшує одяг без застосування будь-яких хімічних засобів, розрівнюючи тканину та надаючи їй первісного вигляду. Залишки мила та кондиціонера для білизни, що можуть подразнювати чутливу шкіру, більше не є проблемою, оскільки замість синтетичних миючих засобів використовується чиста пара.

*
Пом’якшити пароюТМ
Пом’якшує одяг за допомогою чистої пари

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі