Гігантський картковий будинок, споруджений на працюючій пральній машині на LG – новий рекорд Гіннеса

Гігантський картковий будинок, споруджений на працюючій пральній машині на LG – новий рекорд Гіннеса
Система LG Centum дозволяє зменшити рівень шуму та вібрації під час роботи пральної машини

СЕУЛ, 8 квітня 2016 р. — Компанія LG Electronics (LG) та картковий скульптор Браян Берг встановили новий світовий рекорд – за 12 годин була створена найвища конструкція із карт (3,3 м). Примітним є той факт, що картковий будинок був споруджений на пральній машині LG, що працювала із швидкістю віджиму 1000 обертів за хвилину. Гарвардський архітектор Брайан Берг почав конструю-вати неймовірні скульптури із карт у віці 8 років та при співтоваристві із LG створив 48-поверховий будинок із звичайних гральних карт.

«Ми захоплюємося майстерністю Браяна та тим, що він зміг продемонструвати можливості інноваційних технологій, якими обладнана сучасна техніка для дому, – сказав Джо Сеонг-джин, генеральний директор та президент компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solutions. –Побутова техніка для дому більше не завдає незручностей через шум. Відтепер це надійний та непомітний помічник на кухні. Цей рекорд дозволив нам у цьому переконатися».

Інноваційна система LG Centum System™ – система демпфірування з амортизаторами, подібна тій, що встановлена в автомобілях. Нова система кріплення бака значно зменшує вібрацію та рівень шуму. Завдяки відмові від використання тра-диційних пружин для підтримки бака, система Centum System™ забезпечує без-шумний режим обертання барабана пральної машини LG. При цьому рівень шуму становить усього 67дБ1, що не голосніше звичайної розмови. Більш того, менша кількість рухомих частин призводить до зменшення тертя, що є головною причи-ною зношення та поломок в пральних машинах. Компанія LG Electronics настіль-ки впевнена у надійності своєї технології, що надала для пральних машин із сис-темою Centum 20-річну гарантію на інверторний мотор, що перевищує стандарт-ний строк гарантії вдвічі.

[/i]Протестовано LG Lab у відповідності до стандартів IEC. На основі завантаження білизни 12 кг, цикл «Хлопок» та швидкість віджимання 1400 обертів за хвилину.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі