Група компаній Контракт і Добрі Діла представляють унікальні системи автоматичного масового оповіщення населення

Група компаній Контракт і Добрі Діла представляють унікальні системи автоматичного масового оповіщення населення
Близько трьох десятиліть група компаній Контракт і Добрі Діла, Лідер галузі інно-вацій, успішно розробляє, впроваджує та здійснює авторський супровід технічних продуктів.

Напрямки діяльності:

1. Програмне забезпечення /розробка під конкретні завдання, з подальшим його су-проводом/.
Проектне забезпечення /на влаштування технічних систем, виконання робіт та послуг/.

2. Енергозбереження.

• Вимога часу - економне витрачання електроенергії, тепла, води, газу. Пропонуємо заходи по зменшенню споживання енергоносіїв і більш кваліфікованої експлуа-
тації інженерних мереж - істотне зменшення платежів за теплову енергію по наступних напрям-ках:
- теплопостачання, - гаряче водопостачання,
- електропостачання, - газопостачання,
- холодне водопостачання, - інші види робіт,

• Перелік робіт з енергозбереження:

- проведення енергоаудиту та виконання техніко-економічне обґрунтування. Розробка енергетичного паспорту, енергосертифікація, тепловізійне обстеження будівель та споруд,
- впровадження автоматизованих систем моніторингу, диспетчеризації та управління. Забезпечення управління інженерними мережами групи будинків
- встановлення теплових лічильників на потреби опалення, вентиляції та гарячого водопостачання. Встановлення регуляторів теплового потоку,
- Встановлення індивідуальних теплових пунктів ІТП, теплових насосів, погодних контролерів,
- Встановлення установок для використання сонячної енергії, - Переобладнання газових систем теплопостачання на електричні та/або альтернативні види палива.
- Підігрів води в басейнах, влаштування енергоефективного освітлення, прибудинкових територій, місць гро-мадського значення, технічних приміщень багатоквартирних будинків за рахунок використання природних джерел енергії.

• Розроблена технологія дозволяє зменшити вартість проектних робіт на 30 – 50 %, вар-
тості впровадження – на 30 – 70 %, забезпечує відсутність трудовитрат на обслуговування сис-теми та витрат на GSM - зв’язок при передачі даних про споживання.

3. Інформаційний:

1. Системи автоматичного оповіщення /передача екстрених голосових повідомлень, в т. ч. з гучномовним підсиленням, дистанційно, з FM-трансляцією радіопрограм /:
- для органів влади всіх рівнів та їх структурних підрозділів, служб цивільного захисту, органів право-порядку. Забезпечується передача індивідуальних та групових голосових повідомлень, а також передача повідомлень циркулярно, при потребі - повномасштабне оповіщення місцевого населення міста, району, області чи всіх населених пунктів. Оповіщення мешканців населених пунктів відбувається в безпровідному
режимі.

2. Спеціалізовані системи масового інформування /передача різнопланових голосових повідо-млень, в т.ч. з гучномовним підсиленням, дистанційно, з FM-трансляцією радіопрограм /:
- для об’єднаних територіальних громад ОТГ, ОСББ, АОСББ, управляючих компаній, лікувальної, ос-вітньої і просвітницько-культурної сфер як розгалужені, так і локальні,
- туристичної галузі,
- підприємств торговельної сфери - гуртовні, супермаркети, нафтотрейдери, продовольчі та промислові ринки, автосалони, будівельні та фармацевтичні компанії тощо.

3. Автономні інформаційні пристрої - передача повідомлень кількома мовами з трансляцією музичних фрагментів довільну кількість раз при бездоганній якості.

4. Локальні інформаційні пристрої - передача голосових повідомлень на незначній території, площі – навчальні і лікувальні заклади, адміністративні будівлі, органи місцевого самоврядування спортивні спору, відпочинкові зони – пляжі тощо. В пристроях можливе транслювання FM-радіомовлення.

5. Переносні системи автоматичного оповіщення. Можуть застосовуватись в місцях виникнення надзвичайної ситуації чи здійснення події.


6. Системи безпеки і доступу: - сигналізація охоронна і пожежна /Ліцензія ДСНС по Україні/, відео спостереження,
- біометричні, візуальні, турнікети та турнікетні системи, шлагбауми, ворота, хвіртки, блокува-льні пристрої,
- сейфи в асортименті з доставкою,

7. GPS-моніторинг - транспорту, самохідних машин, пересування малолітніх дітей тощо.

4. Соціальний:
Соціальні проекти.
• Створення постійно діючого інформаційного поля, з можливістю зворотнього зв’язку для різних кате-
горій населення / пенсіонерів, інвалідів, воїнів, важкохворих, багатодітних сімей / - передача новин, повідомлень місцевого органу влади про прийяті постанови, ухвали, звернення, розпорядження тощо, про культурно-спортивні і соціальні заходи - тобто, передача свіжих новин, оперативної, службової, корисної та пізнавально - просвітницької інформації.
• Створюємо садово-паркові зони з приємним мелодійним звучанням, щебетанням лісових птахів, шумом
моря, шелестом природи, світлодинамічні шоу фонтани з музичним супроводом і т. д.

5. Технічне обслуговування – технічних засобів зазначених вище і відповідних нашому профілю.

6. Партнерська програма – гідроізоляція. Гідроізоляція Пенетрон забезпечує високий ступінь герметичності по всьому спектру будівельних
конструкцій - як на наземних /покрівлі, дахи тощо/, так і на підземних спорудах / резервуари, підвали, паркінги і т. д./ з довготерміновою гарантією, безплатною доставкою на об’єкт замовника по Україні.

7. Торгівля автозапчастинами.

Це ПЛАТФОРМА для ділової співпраці, хто бажає йти в ногу з сучасним життям.

Більшість систем автоматичного масового оповіщення населення і їх категорій /розділ №3/, що представлені в цій Комплексній пропозиції не мають собі рівних в Україні. Тому на їх основі можуть заявниками розроблятися грантові проекти на отримання грошової допомоги для їх реалізації.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі