ХТЗ проводить навчання дилерів

ХТЗ проводить навчання дилерів
Харківський тракторний завод проводить навчання менеджерів дилерських центрів, з якими у підприємства укладено договори на реалізацію продукції, що випускається.

Програмою навчання передбачено детальне ознайомлення з тракторами виробництва ХТЗ, особливостями модельного ряду, а також вдосконаленнями виробів, які були проведені з моменту відновлення роботи заводу (нагадаємо, що ХТЗ відновив виробництво тракторів з приходом нового інвестора Олександра Ярославського в лютому 2017 року і за цей час випустив понад 1000 тракторів).

- Ми систематично проводимо подібні зустрічі з дилерами, які займаються реалізацією наших тракторів. Більшість з таких зустрічей ми проводимо саме на заводі, де можна своїми очима побачити весь процес виготовлення і подальшого складання трактора. Також практикуємо віддалене навчання за допомогою інтернет-технологій. Наша головна мета полягає в тому, щоб надати якомога більше інформації про продукцію та техніку, що випускається, яка в подальшому буде донесена до кінцевого споживача, - повідомив інженер з агротехнологій ТД ХТЗ Сергій Булава.

Слід зазначити, що Харківський тракторний завод спільно з ТД ХТЗ регулярно проводять навчання сервісних інженерів, які здійснюють гарантійний та післягарантійний ремонт тракторів. При проведенні подібних заходів фахівцям демонструються особливості розбирання, складання вузлів і агрегатів з подальшим налаштуванням, а також надається інформація щодо особливостей експлуатації техніки за різних умов.

Як відомо, Харківський тракторний завод веде свою історію з 1930 р, є одним з найбільших машинобудівних підприємств України. Завдяки багаторічній практиці поставок продукції на експорт, торгова марка «ХТЗ» входить в число найбільш відомих за кордоном українських брендів. Стратегія підприємства в даний час орієнтована на відновлення ринкових позицій як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Власник та інвестор ХТЗ Олександр Ярославський силами групи DCH вже реалізував ряд успішних проектів відродження промислових підприємств.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі