Компанія АББ отримала замовлення на 79 млн. дол. США на проект сухопутного родовища у Бабі, Абу-Дабі

Компанія АББ отримала замовлення на 79 млн. дол. США на проект сухопутного родовища у Бабі, Абу-Дабі
Компанія АББ отримала у другому кварталі 2018 року замовлення на інтегровану автоматизацію, електрифікацію та телекомунікації, що оцінюється у 79 млн. дол. США, на модернізацію сухопутного родовища Баб в Абу-Дабі від компанії China Petroleum Engineering and Construction Corporation (CPECC)

Нафтове родовище Баб, що обіймає 1200 км2, є найбільшим сухопутним родовищем в Абу-Дабі, яким володіє державна компанія Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC). Визначено, що родовище має потенціал збільшення видобутку від 420 000 до 450 000 барелів нафти щодня до 2020 року. Для модернізації родовища у 2015 році компанія ADNOC Onshore замовила проектування, закупівлі та будівництво компанії CPECC.

Модернізація включатиме повністю інтегроване рішення електрифікації, управління та телекомунікацій (Electrical, Control and Telecommunication – ECT) від АББ з 45 електричними та конденсаторними батареями, а також з централізованими та локалізованими системами автоматизації. Цифрова технологія ABB AbilityTM для нафтових родовищ дозволить надалі вдосконалювати рішення ECT для дистанційного моніторингу та аналізу роботи на місцях, де багато нафтових свердловин будуть розташовані поряд на одному місці. Після встановлення очікується, що операційні витрати родовища знизяться на 10-15 відсотків.

Петер Тервіш, президент бізнес-напряму АББ «Промислова автоматизація», зазначив: «Ми дуже пишаємося тим, що отримали контракт завдяки нашій здатності забезпечити повністю інтегроване рішення, яке використовує нашу провідну в галузі систему управління процесами ABB AbilityTM. Крім того, ми продемонстрували найпотужніший місцевий вплив, коли наше обладнання виробляється або збирається в ОАЕ, а наші сервіси надаються місцевими співробітниками».

Рівень внутрішньої вартості (In Country Value – ICV), який пропонується під час тендеру для промислових проектів в ОАЕ, стає все важливішим протягом останніх років, оскільки уряд ОАЕ оголосив про свою політику, спрямовану на підсилення ролі приватного сектору у призначенні та підготовці громадян.

Тервіш додав: «Залучення до роботи громадян ОАЕ та підготовка з них висококваліфікованих співробітників останнім часом була ключовою для нас в ОАЕ. Я дуже радий, що наші зусилля були визнані урядом ОАЕ у жовтні 2018 року, коли ми отримали премію UAE Emiratization Award».

Цифрові технології, які використовуються на цьому об’єкті, будуть використовувати платформу ABB AbilityTM, уніфіковану міжгалузеву цифрову пропозицію компанії, для підключення пристроїв, систем, рішень та сервісів, щоб допомогти компанії ADNOC підвищити ефективність роботи.

Компанія АББ надає інтегроване обладнання, сервіси та рішення, щоб допомогти клієнтам в нафтогазовій та хімічній галузях для оптимізації їхньої безпеки, продуктивності, енергоефективності, одночасно мінімізуючи витрати, терміни та ризики.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі