Компанія АББ підтримує прагнення Шрі-Ланки до відновлюваної енергетики з мережею станцій зарядки електромобілів

Компанія АББ підтримує прагнення Шрі-Ланки до відновлюваної енергетики з мережею станцій зарядки електромобілів
Компанія Ceylon Electricity Board, головний гравець в генерації, розподілі та передачі електроенергії на Шрі-Ланці, обрала АББ, як найкращого постачальника для розвитку інфраструктури швидкої зарядки в країні

Район міста Коломбо на Шрі-Ланці відчує переваги від нового парку підключених у мережу пристроїв швидкої зарядки для електромобілів від АББ.

Встановлення шести зарядних пристроїв Terra 53 CJ, що є частиною асортименту рішень для підключеного транспорту ABB Ability, не тільки забезпечить більш ефективну зарядку електромобілів в цьому регіоні, але й також включатиме можливість дистанційного моніторингу та усунення несправностей.

Уряд Шрі-Ланки прийняв стратегічне рішення встановити більше 100 станцій зарядки електромобілів до 2020 року згідно з планом країни про отримання мінімум 20% енергії з відновлюваних джерел.

Зарядні пристрої Terra 53 CJ від АББ сумісні з усіма електромобілями CHAdeMO та CCS на ринку Шрі-Ланки. Зазвичай час зарядки складає 15-25 хвилин, в залежності від потужності транспортного засобу.

Зарядні станції також мають конфігурацію з одним, двома або трьома роз’ємами, забезпечуючи потужність електроенергії 50 кВт, і можуть працювати в екстремальних погодних умовах від -350°С до +500°С. Зарядні пристрої Terra 53 ідеальні для використання на зупинках для відпочинку на шосе, на автозаправних станціях, в автосалонах та завантажених районах міста, таких як автостоянки.

Це замовлення надійшло після успішного встановлення компанією АББ перших станцій зарядки електромобілів на Шрі-Ланці для приватного підрядника у 2015 році. Багатостандартні зарядні станції постійного струму (Terra 51 та Terra 52) вже працюють в Коломбо та в навколишніх приміських районах, а також в деяких інших основних місцях, серед яких Канді, Курунегала та Кегалле.

Френк Мюлон, керівник всесвітнього підрозділу компанії АББ з інфраструктури для зарядки електромобілів зазначив: «Команда АББ має значний досвід роботи з усіма типами проектів, від невеликих встановлень на шляхах до інноваційних систем швидкої зарядки, які охоплюють все місто. Саме це глибоке знання та здатність тісно співпрацювати з нашими клієнтами дозволили нам розробити низку підключених рішень майбутнього для екологічно чистих транспортних систем».

Дистанційний моніторинг стану та дистанційне усунення несправностей є важливою перевагою зарядних пристроїв від АББ. Завдяки підключенню зарядних пристроїв, сервісних рішень та людей, АББ може діагностувати більше 90% сервісних випадків дистанційно, це означає, що вирішення понад 60% цих питань без втручання на місті було досягнуто на Шрі-Ланці протягом останніх двох років. Це призводить до значної економії на часі простою, поїздках, транспортуванні, робочому часі та ресурсах.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі