LG ACTION CAM LTE – відеостріминг в екстремальних умовах вперше настільки простий

LG ACTION CAM LTE – відеостріминг в екстремальних умовах вперше настільки простий
СЕУЛ, 21 липня 2016 р. — Компанія LG Electronics виводить на ринок Південної Кореї новий пристрій із серії LG Friends – екшн-камеру LG Action CAM LTE. На інших ключових ринках світу камера з'явиться протягом декількох тижнів. Надійна та функціональна LG Action CAM LTE здатна працювати в найбільш екстремальних умовах. Вбудований мобільний модуль LTE, що функціонує на базі процесора Qualcomm® Snapdragon™ 650, дозволяє вести пряму трансляцію відео по мережах 3G або 4G прямо на YouTube Live без необхідності використовувати смартфон.

Модель захищена від впливу води та пилу за стандартом IP67 і витримує занурення на метрову глибину до 30 хвилин. Компактна та міцна камера сумісна з аксесуарами, що дозволяють прикріпити її до шолома або автомобіля, який рухається, і знімати якісне відео під час активного дозвілля.

За допомогою додатка Action CAM LTE, який є на Google Play, зображення і відеоролики з екшн-камери можна передавати та зберігати у смартфоні, підключеному по бездротовому з'єднанню. Нова камера здатна записати до трьох годин відео у форматі Full HD на смартфон, що працює на ОС Android 5.0, iOS9 або більш сучасних ОС. LG Action CAM LTE також можна використовувати в якості камери зовнішнього відеоспостереження .

«LG і Qualcomm Technologies тісно співпрацюють уже не перший рік. Ми раді, що LG продовжує використовувати в своїх розробках мобільні однокристальні системи Snapdragon. Завдяки цьому екшн-камера LG Action CAM LTE поповнила список пристроїв компанії LG, що працюють на базі процесорів від Qualcomm», – говорить Ентоні Мюррей, старший віце-президент і генеральний директор Qualcomm Technologies International.

«Екшн-камера LG Action CAM LTE дозволяє зануритися в захоплюючий світ мобільних технологій і познайомитися з унікальними функціями та інноваціями, – ділиться Джуно Чо, президент компанії LG Electronics Mobile Communications. – Ми прагнемо створювати не тільки преміальні смартфони, але і нові пристрої сімейства LG Friends для смартфона LG G5».

Ціни та точні дати появи пристрою будуть оголошені додатково для кожного ринку.

Основні характеристики:

• Камера: 1/2,3-дюймова, 12,3 МП (150-градусний ширококутний об’єктив) / розмір пікселів – 1,55 x 1,55 мкм
• Підтримка мережі: LTE / 3G / Wi-Fi 802.11 b, g, n / USB Type-C 2.0 / Bluetooth 4.1
• Запис відео: 30 кадрів на секунду для формату UHD / 30, 60 кадрів на секунду для формату Full HD / 30, 60, 120 кадрів на секунду для формату HD
• Трансляція живого відео: HD (до 30 кадрів на секунду)
• Процесор: Qualcomm® Snapdragon™ 650
• Пам’ять: Оперативна пам’ять – 2 ГБ / Постійна пам’ять – 4 ГБ (тільки для OС) / microSD (до 2 ТБ)
• Розміри: 35 x 35 x 79,7 мм
• Вага: 99 г
• Інші характеристики: IP67 / GPS / Акселерометр / Гіроскоп
• Кольори: Темно-сірий, срібний


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі