LG АНОНСУЄ ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ЗА 3-Й КВАРТАЛ 2018 РОКУ

LG АНОНСУЄ ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ЗА 3-Й КВАРТАЛ 2018 РОКУ
Попит на преміальні продукти продовжує зростати, незважаючи на зменшення продажів на ключових ринках і фінансові виклики для глобальної торгівлі

СЕУЛ, 26 жовтня 2018 р. — Компанія LG Electronics Inc. (LG) повідомила, що загальний прибуток від продажів за 3-й квартал 2018 року склав 15,43 трлн корейських вон (13,76 млрд доларів США), а операційний прибуток – 748,8 млрд корейських вон (667,7 млн доларів США). Прибуток компанії в цей період збільшився на 2,7 % порівняно з другим кварталом 2018 року. Операційний прибуток виріс на
45 % порівняно з аналогічним періодом минулого року, а підрозділ мобільних пристроїв значно скоротив збитки.

Виручка компанії LG Home Appliance & Air Solution за третій квартал 2018 року склала 4,85 трлн корейських вон (4,33 млрд доларів США), операційний прибуток за цей період – 409,7 млрд корейських вон (365,3 млн доларів США). Продажі компанії зросли на ринках Південної Кореї, Європи та Північної Америки, незважаючи на зниження темпів економічного розвитку та валютні проблеми в регіонах Азії, Латинської Америки, Близького Сходу та Африки. Висока рентабельність бізнесу буде посилена зростанням продажів преміальної побутової техніки та покращеними процесами управління витратами.

У 3 кварталі 2018 року компанія LG Home Entertainment показала результати щодо операційного прибутку в 325,1 млрд корейських вон (289,9 млн доларів США), прибуток від продажів склав 3,71 трлн корейських вон (3,31 млрд доларів США). Незважаючи на зниження попиту на телевізори на ринках, що розвиваються, показник продажів преміальних OLED- і UHD-телевізорів залишається високим. До кінця року компанія планує сфокусуватися на продажах преміальних моделей телевізорів на ключових ринках світу, щоб вплинути на рентабельність бізнесу, незважаючи на загальну слабку активність ринку телевізорів.

Компанія LG Mobile Communications повідомила про прибуток від продажів в
2,04 трлн корейських вон (1,82 млрд доларів США), а також про операційні збитки в 146,3 млрд корейських вон (130,5 млн доларів США). Незважаючи на зменшення попиту на смартфони у всьому світі та високу конкуренцію, компанія значно скоротила операційні збитки завдяки чіткому бізнес-плану та фокусуванні на ринок продуктів середнього цінового діапазону. Очікується, що запуск інноваційного флагмана V40 ThinQ збільшить прибуток від продажів компанії в 4 кварталі. Завдяки посиленню бізнес-стратегії, компанія продовжує консолідувати та впроваджувати рентабельніші процеси.

Компанія LG Vehicle Components також представила звіт про доходи за 3-й квартал 2018 року. Прибуток компанії склав 1,18 трлн корейських вон (1,05 млрд доларів США), що на 41 % більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. Також цей показник на 35 % вище порівняно з попереднім кварталом. Це пов’язано зі збільшенням виробництва завдяки новим проектам, придбанню департаменту систем освітлення та фар ZKW Group. У 3 кварталі 2018 року вперше в історії компанії прибуток від продажів запчастин для автомобілів перевищив
1 трлн корейських вон. Зростання цін на сировинні товари та підвищення витрат вплинули на показники операційних збитків компанії за цей період, що склали 42,9 млрд корейських вон (38,3 млн доларів США).

Прибуток компанії LG Business-to-Business в цьому кварталі склав 576,7 млрд корейських вон (514,2 млн доларів США), а операційний прибуток – 35,1 млрд корейських вон (31,3 млн доларів США). На рентабельність компанії негативно вплинуло торгівельне мито в США, а також зниження цін на сонячні модулі на ключових ринках. Конкуренція на ринку з виробництва сонячних панелей продовжує зростати, також очікується зростання в 4 кварталі попиту на преміальні продукти для відтворення інформації.

Роз’яснення щодо курсів валют за 3-й квартал 2018 року
Неаудовані результати квартального прибутку компанії LG Electronics ґрунтуються на даних IFRS (Міжнародні стандарти фінансової звітності) за період в 3 місяці, що закінчився 30 вересня 2018 року. Сума в корейських вонах переведена в долари США за середнім курсом тримісячного періоду у відповідному кварталі та дорівнює 1,121.47 корейським вонам за 1 долар США.

Конференц-кол за підсумками фінансової активності LG
25 жовтня 2018 року компанія LG Electronics провела конференц-кол щодо фінансових результатів за 3-й квартал 2018 року. Підсумки конференц-колу представлені англійською мовою за посиланням www.lg.com/global/ir/reports/earning-release.jsp. Аудіозапис дзвінка доступний за номером +82 31 931 3100 (142900#) протягом 30 днів.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі