LG АНОНСУЄ ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ЗА ТРЕТІЙ КВАРТАЛ 2017 РОКУ

LG АНОНСУЄ ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ ЗА ТРЕТІЙ КВАРТАЛ 2017 РОКУ
Компанія Home Entertainment досягла високих показників рентабельності; компанія Home Appliances демонструє суттєвий прибуток у третьому кварталі

СЕУЛ, 30 жовтня 2017 р. ― Компанія LG Electronics Inc. (LG) оголосила про фі-нансові результати за третій квартал 2017 року. Виручка склала 15,22 трлн вон (13,44 млрд доларів США), що на 15% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Всі 4 підрозділи компанії повідомили про збільшення прибутків у порівнянні з показниками за минулий рік. Також компанія LG практично у два рази збільшила операційний прибуток – до 516,1 млрд корейських вон (455,7 млн доларів США), про що свідчить підвищення показників рентабельності компаній Home Entertainment і Home Appliance, незважаючи на економічну обстановку на міжна-родному ринку, що погіршується.

Компанія LG Home Appliance & Air Solution повідомляє про високі результати ви-ручки за третій квартал, показники якої склали 4,98 трлн корейських вон (4,4 млрд доларів США), а також свідчить про збільшення продажів на ринках Північної Америки, Європи та Азії, включаючи локальний ринок Південної Кореї. Операційний прибуток компанії збільшився на 26% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року і склав 424,9 млрд корейських вон (375,16 млн доларів США) (на 26% вище у порівнянні з аналогічним періодом за минулий рік). Також в четвертому кварталі очікується зростання попиту на преміальні продукти компанії на ринках Європи, Латинської Америки, Азії, зокрема в Південній Кореї.

Компанія LG Home Entertainment підвела підсумки і відзначила високі показники операційного прибутку в третьому кварталі 2017 року – 458 млрд корейських вон (404,39 млн доларів США), а також підвищення операційної маржі до 9,9% завдяки збільшенню попиту на преміальні телевізори компанії на ринках Америки та Азії. Продажі збільшилися на 12% у порівнянні з аналогічним періодом у минулому ро-ці, склавши 4,64 трлн корейських вон (4,09 млрд доларів США). Стратегія LG зі збільшення преміальних компонентів на ринку телевізорів і фокусування на виро-бництві телевізорів OLED і Ultra HD TV принесли свої плоди. Продажі OLED-пристроїв до кінця третього кварталу були еквівалентні загальній кількості прода-жів за 2016 рік і в 2 рази перевищили показники за 2015 рік.

Компанія LG Mobile Communications повідомила про доходи в 2,81 трлн корейсь-ких вон (2,48 млрд доларів США), що на 8% вище у порівнянні з аналогічним пері-одом минулого року і на 4% більше у порівнянні з попереднім кварталом. Цей ре-зультат обумовлений продажами флагманського смартфона LG G6 і моделей сере-дньої цінової категорії лінійок Q і K серії. Операційні збитки компанії склали 375,3 млрд корейських вон (331,37 млн доларів США), що свідчить про поліпшення по-казників на 13% у порівнянні з третім кварталом 2016 року. Обсяг поставок смарт-фонів склав 13,7 млн одиниць, що на 44% більше у порівнянні з другим кварталом на локальному ринку і на 9% більше для ринку Північної Америки. У четвертому кварталі 2017 року компанія планує зосередитися на збільшенні продажів нового смартфона V30 і підвищенні конкурентоспроможності в ціновому сегменті.

Компанія LG Vehicle Components повідомила про значне зростання продажів – 873,4 млрд корейських вон (771,2 млн доларів США), що на 29% вище у порівнян-ні з аналогічним кварталом 2016 року. Операційні збитки компанії склали 29 млрд корейських вон (25 млн доларів США), що пов’язано з інвестиціями в напрямок R&D і розвиток бізнесу. Продажі інформаційно-розважальних продуктів і компо-нентів для електромобілів залишаються високими, незважаючи на погіршення гло-бальних продажів, пов’язаних із зростанням бізнес-підрозділу. Очікується, що збі-льшення виробництва електромобілів від ключових гравців ринку посприяє зрос-танню бізнесу з виробництва компонентів для автомобілів цього типу.

Пояснення до курсів валют за 2 квартал 2017 року
Неаудовані результати квартального прибутку компанії LG Electronics базуються на МСФЗ (Міжнародних стандартах фінансової звітності) за тримісячний період, що закінчився 30 вересня 2017 року. Суми в корейських вонах (KRW) перерахо-вуються у долари США (USD) за середнім курсом за три місяці відповідного ква-рталу, тобто 1 USD = 1,132,57 KRW.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі