LG G7 ThinQ ОТРИМАВ ЯСКРАВИЙ ТА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ ДИСПЛЕЙ

LG G7 ThinQ ОТРИМАВ ЯСКРАВИЙ ТА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ ДИСПЛЕЙ
Новий яскравий дисплей забезпечує приголомшливу якість зображення і при цьому витрачає менше енергії

Новий смартфон преміум-класу від LG Electronics (LG) оснащений інноваційним FullVision дисплеєм QHD + (з роздільною здатністю 3120 x 1440) з діагоналлю 6,1″ і максимальною яскравістю в 1000 нітів, що робить його одним з найяскравіших та найефективніших дисплеїв на сучасному ринку смартфонів. LG G7 ThinQ підтримує новітню технологію Super Bright Display від LG, завдяки якій дисплеєм легко користуватися при яскравому сонячному світлі, а енергоспоживання дисплея при цьому зменшується на 30% у порівнянні з попереднім флагманом.

На ультраяскравому дисплеї LG G7 ThinQ відтінки кольорів виглядають насиченішими та природнішими навіть під прямими сонячними променями. Завдяки 100% охопленню колірного простору DCI-P3, LG G7 ThinQ підтримує автоматичну адаптацію між 6 налаштуваннями кольору – «Авто», «Еко», «Кіно», «Спорт», «Ігри» та «Експерт». Режим «Авто» автоматично аналізує і визначає зміст відео, фотографій, ігор або веб-сайтів, і оптимізує налаштування дисплея, забезпечуючи найкращу якість перегляду при зниженому споживанні заряду. Користувачам, яким подобається самостійно керувати налаштуваннями, LG G7 ThinQ пропонує інтерфейс користувача для камери з можливістю точного налаштування передачі кольору за допомогою колеса прокрутки окремо для кожного кольору.

Завдяки покращеному, навіть у порівнянні з LG G6, співвідношенню між дисплеєм і корпусом, а також ергономічному та елегантно увігнутому загартованому склу, смартфон LG G7 неймовірно зручний при керуванні однією рукою. Новий удосконалений дисплей FullVision від LG має співвідношення сторін 19.5: 9, а нижня рамка у ньому майже на 50% вужча, ніж у LG G6.

Безрамковий дизайн дисплея FullVision створює яскравіший ефект занурення при перегляді, а функція «Два види дисплея» дає додатковий простір у верхній частині дисплея для повідомлень, і не займає жодного пікселя основного простору робочого столу смартфона. Для повернення до традиційного вигляду екрана функцію «Два види дисплея» можна відключити, а для створення індивідуального вигляду – персоналізувати через налаштування кольорів відображення.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі