LG ОГОЛОШУЄ ПРО ПІДТРИМКУ AMAZON ALEXA В УСІХ ТЕЛЕВІЗОРАХ 2018 РОКУ З ТЕХНОЛОГІЄЮ AI

LG ОГОЛОШУЄ ПРО ПІДТРИМКУ AMAZON ALEXA В УСІХ ТЕЛЕВІЗОРАХ 2018 РОКУ З ТЕХНОЛОГІЄЮ AI
Сумісність з платформою Alexa розширює можливості використання інтерфейсу LG webOS для «розумних» телевізорів

ЛАС-ВЕГАС, 15 січня 2018 р. – Компанія LG Electronics (LG) повідомляє про ви-пуск нової лінійки телевізорів 2018 року з підтримкою штучного інтелекту, усі пристрої якої будуть сумісні з платформою Amazon Alexa. Користувачі продук-тів з підтримкою Amazon Alexa, у тому числі Amazon Echo, Echo Show, Echo Dot, Echo Spot і Echo Plus, зможуть використовувати голосові команди для керування «розумними» телевізорами LG. Завдяки Amazon Alexa, користувачі телевізорів LG зможуть мати доступ до величезної кількості мультимедійних функцій, таких як налаштування гучності, програвання, пауза, старт, стоп, прискорення пе-ремотування, вибір каналів і пошук контенту.

Користувачі можуть насолоджуватися новими можливостями штучного інтелекту на телевізорах LG з технологією AI і передавати голосові команди за допомогою Amazon Alexa. Так, щоб активувати функції голосового помічника, необхідно просто промовити «Alexa, увімкни гучність на телевізорі у вітальні» або «Alexa, перемкни на канал CNN на телевізорі у кухні». Також користувачі можуть відкри-вати певні додатки на телевізорах без використання дистанційного пульта керу-вання Magic Remote від LG, сказавши «Alexa, попроси LG увімкнути YouTube на телевізорі в спальні».

«LG давно займається розробкою телевізорів з інноваційними технологіями і зру-чним інтерфейсом користувача. Підтримка платформи Amazon Alexa – новий етап розвитку мультимедійних пристроїв, що розширює можливості викорис-тання webOS і відповідає стратегії LG, – сказав Брайан Квон, президент ком-панії LG Home Entertainment. – Телевізори LG 2018 року випуску підтримують webOS, що дозволяє використовувати платформу Alexa. Також користувачі мо-жуть легко отримати доступ до функцій LG ThinQ за допомогою пульта LG Magic Remote».

Голосовий помічник Amazon Alexa буде представлений в усіх телевізорах LG мо-дельного ряду 2018 року, що підтримують технології штучного інтелекту. Нові телевізори LG з технологією AI незабаром з’являться на ринку США.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі