LG ПОРАДУЄ КОРИСТУВАЧІВ НОВИМИ КОЛІРНИМИ РІШЕННЯМИ ДЛЯ СМАРТФОНІВ G6 І Q6

LG ПОРАДУЄ КОРИСТУВАЧІВ НОВИМИ КОЛІРНИМИ РІШЕННЯМИ ДЛЯ СМАРТФОНІВ G6 І Q6
Смартфони G6 і Q6 будуть доступні також в популярних кольорах LG V30

СЕУЛ, 6 лютого 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) доповнить колірну палітру смартфонів LG G6 і LG Q6 відтінками флагманської моделі LG V30.
LG G6 і LG Q6 з’являться на глобальних ринках в нових марокканському блакитному (Moroccan Blue ) і лавандово-фіолетовому (Lavender Violet) кольорах. LG G6 також буде доступним у малиново-рожевому (Raspberry Rose) корпусі.

LG G6 з 5,7-дюймовим дисплеєм FullVision та унікальним для смартфонів співвідношенням сторін 18:9 розроблений спеціально для зручного користування однією рукою. Окрім космічно-чорного (Astro Black), крижаної платини
(Ice Platinum), містичного білого (Mystic White), теракотово-золотого (Terra Gold) і морського блакитного (Marine Blue), LG G6 з’явиться в марокканському блакитному, лавандово-фіолетовому і малиново-рожевому кольорах. Серед переваг смартфона LG Q6 – великий екран, преміальні функції та приваблива ціна. Крім космічно-чорного (Astro Black), крижаної платини (Ice Platinum), містичного білого (Mystic White), теракотово-золотого (Terra Gold) і морського блакитного (Marine Blue) кольорів, що полюбилися користувачами, відтепер модель буде доступною у нових колірних рішеннях: марокканському блакитному і лавандово-фіолетовому.

Нові кольори смартфонів LG G6 і LG Q6 сподобаються користувачам, які цінують індивідуальність і сміливо заявляють про свої погляди світу. Вишуканий відтінок Moroccan Blue з’явився завдяки чарівній красі синіх будівель міста Шавен у Марокко. Романтичний Lavender Violet розроблений для привернення уваги як чоловіків, так і жінок, що цінують якісні та витончені речі. А на створення насиченого Raspberry Rose розробників надихнули червоні доріжки, що супроводжують щорічні церемонії вручення нагород, а також святкування Дня усіх закоханих.

«LG сфокусований на розробці смартфонів, що поєднують як передові технології, так і емоціональну складову, – сказав Парк Хе-Вук, віце-президент і голова підрозділу планування випуску продукції компанії LG Electronics Mobile Communications. – Ми хочемо, щоб користувачі змогли показати світу свою індивідуальність завдяки унікальній колірній палітрі нових смартфонів від LG».

Першими смартфони LG G6 і LG Q6 у нових колірних рішеннях побачать споживачі Південної Кореї у лютому 2018 року. Пізніше новинки з’являться на ключових глобальних ринках. Додаткова інформація, у тому числі про ціни і дати виходу смартфонів, буде представлена для кожного локального ринку окремо.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі