LG ПРЕДСТАВИЛА НА IFA 2017 НОВИЙ МОДЕЛЬНИЙ РЯД ТЕЛЕВІЗОРІВ, ЩО РОЗРОБЛЕНІ ПРИ ПІДТРИМЦІ DOLBY І TECHNICOLOR

LG ПРЕДСТАВИЛА НА IFA 2017 НОВИЙ МОДЕЛЬНИЙ РЯД ТЕЛЕВІЗОРІВ, ЩО РОЗРОБЛЕНІ ПРИ ПІДТРИМЦІ DOLBY І TECHNICOLOR
OLED-телевізори – лідери ринку завдяки високій продуктивності і можливостям відтворення будь-якого типу контенту
Компанія LG Electronics (LG) представила на IFA 2017 (Європейська виставка електроніки і побутової техніки) нові моделі телеві-зорів, що розроблені у співпраці з лідерами телевізійних технологій – Dolby® і Technicolor.

LG продемонструвала нові телевізори OLED модельного ряду 2017 року, що оснащені режимом Technicolor Expert Mode, який покликаний оптимізувати відт-ворення кольорів до стандарту преміального голлівудського контенту. Починаю-чи з жовтня 2017 року, режим Technicolor Expert Mode буде доступний в меню налаштування зображення для усіх OLED-телевізорів нової лінійки. LG також працює над впровадженням режиму Technicolor Expert Mode в лінійці телевізорів SUPER UHD 2017. OLED-телевізори LG відомі по всьому світу за чудову продук-тивність і якість відтворення насичених кольорів. Компанія Technicolor викорис-товує їх як зразкові дисплеї при виробництві більшості голлівудських фільмів і телевізійного контенту, а саме фільму «Логан» і серіалу «Восьме чуття». Ви-знання від експерта у сфері зображень і передачі кольору Technicolor підтверджує технологічність OLED-телевізорів LG, що дарує користувачам надзвичайний дос-від перегляду преміального контенту вдома.

«При корекції кольору двох сезонів серіалу «Восьме чуття» ми використовували технології OLED від LG, що стало вирішальним фактором співпраці сценарис-та/режисера Лани Вачовскі і оператора Джона Толла, які знаходилися у різних частинах континенту, – говорить Тоні Дастін, старший колорист Technicolor. – OLED-телевізори забезпечують неперевершену передачу чорного і насичених кольорів, а також дозволяють бачити оригінальні відтінки без спотворень на-віть при перегляді зображень на різних екранах. Крім того, ми раді, що спожива-чі, які хочуть бачити високу якість зображення, можуть отримати її завдяки телевізорам LG OLED. Це гарантія того, що користувачі зможуть насолоджу-ватися переглядом кращого контенту у себе вдома, у тій якості, що була заду-мана і створена нашими експертами».

LG демонструє на виставці IFA 2017 потужні OLED-телевізори з підтримкою ві-зуалізації відеоігор у форматі 4K HDR і розширеними можливостями передачі ко-льору для Xbox One S від Microsoft і Forza Horizon 3 від Turn 10. Завдяки підтрим-ці стандарту HDR, відблиски сонця на гоночному автомобілі доповнюються тех-нологією затемнення пікселів OLED. Це дозволяє світлу бути яскравішим навіть на фоні темного автомобіля без будь-яких змін кольору. Завзяті геймери отрима-ють такі переваги як миттєве реагування екрана на контролер за рахунок змен-шення часу затримки вводу до 21,3 мілісекунд, що стало можливим завдяки ре-жиму HDR Game Mode в телевізорах LG OLED при використанні Microsoft Xbox One S.

Усі моделі лінійок телевізорів 2017 LG OLED і SUPER UHD підтримують технологію Active HDR, що забезпечує відтворення яскравіших кольорів і тіней при програванні HDR-контенту. Active HDR дозволяє телевізорам LG покадрово обробляти зображення, генеруючи динамічні дані для оптимізації зображення. Крім того, телевізори LG OLED модельного ряду 2017 року і телевізори SUPER UHD підтримують різні HDR-формати, у тому числі Dolby VisionTM, HDR10 і HLG (Hybrid Log Gamma), також формат HLG підтримують усі телевізори LG UHD 2017. LG планує впровадити і підтримку формату Advanced HDR від Technicolor. Лінійка телевізорів LG покращена режимом HDR Effect, що дозволяє розширити стандарт динамічного діапазону і підвищити яскравість і коефіцієнт контрастності. На виставці IFA 2017 LG проводить демонстрації формату HDR, у тому числі відео від BBC в форматі 4K HLG, Amazon в HDR10 і Netflix в Dolby Vision.

На сьогоднішній день понад 100 фільмів доступні для програвання через потокові сервіси, що пропонують величезний вибір контенту з підтримкою Dolby Vision. Крім того, завдяки провайдерам послуг OTT користувачі по всьому світу можуть отримати доступ до більше ніж 125 годин оригінального контенту в Dolby Vision на дисках Ultra HD Blu-ray.

Також на виставці IFA 2017 LG вперше продемонструвала покращену технологію голосового управління телевізорами – Alexa від Amazon. Завдяки сумісності Alexa Amazon з платформою webOS, відвідувачі IFA можуть озвучити голосові команди у динаміки Amazon для керування функціями телевізорів, такими як вибір каналів, налаштування гучності, контроль керування, пошук по контенту, запуск додатка «розумного» телебачення, дистанційне керування.

Цього року телевізор LG SIGNATURE OLED TV W дебютував на виставці IFA. Це революційне інженерне рішення отримало високі оцінки експертів мультиме-дійного ринку і нагороду в категорії «Найкращий з найкращих телевізорів» на ви-ставці CES 2017. Серед інших визнаних OLED-телевізорів – модель LG E7, що стала переможцем у трьох категоріях: студійне освітлення/домашній кінотеатр, HDR і потокова трансляція, і отримала нагороду «Найкращий OLED-телевізор» за версією EISA (Асоціація європейських журналів з аудіо-, відео- і фототехніки) на 14 щорічному конкурсі CE Week TV в Нью-Йорку.

«Ми дуже раді продемонструвати вражаючі телевізори 2017 року випуску на ви-ставці IFA і представити відвідувачам можливість на власному досвіді переко-натися в їхніх інноваційних характеристиках, – сказав Брайан Квон, президент компанії LG Electronics Home Entertainment. – Партнерство з визнаними ліде-рами ринку Technicolor і Dolby демонструє прагнення LG розширювати межі можливостей мультимедійних технологій для дому».

Відвідувачі стенда LG №18 виставкового центру Messe Berlin можуть протестува-ти інноваційні функції телевізорів 2017 року випуску і преміального телевізора LG SIGNATURE OLED TV W.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі