LG ПРЕДСТАВИТЬ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ПОВІТРЯ З ПІДТРИМКОЮ ІННОВАЦІЙНИХ ДАТЧИКІВ

LG ПРЕДСТАВИТЬ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ПОВІТРЯ З ПІДТРИМКОЮ ІННОВАЦІЙНИХ ДАТЧИКІВ
Чистота і комфорт у будинку завдяки новому очищувачу повітря LG PuriCare та інверторному кондиціонеру DUALCOOL ThinQ™

СЕУЛ, 26 грудня 2017 р. – Компанія LG Electronics продемонструє відвідувачам міжнародної виставки споживчої електроніки CES 2018 нові «розумні» рішення для очищення повітря у будинку. Очищувач повітря LG PuriCare оснащений інте-лектуальним датчиком пилу, а інверторний кондиціонер DUALCOOL ThinQ™ – технологією розпізнавання голосу і DeepThinQ для швидкого запуску очистки по-вітря у будь-якому приміщенні.

Високоточне усунення дрібнодисперсного пилу

Дослідження показують, що наявність пилу в приміщенні впливає на самопочуття і здоров’я усіх членів родини. Використання точного датчика контролю якості повітря в LG PuriCare дозволяє автоматично видаляти дрібнодисперсний пил. PuriCare контролює якість повітря навіть у вимкненому стані, і вмикається тільки у випадках, коли необхідна фільтрація повітря в приміщенні. PuriCare має уніка-льну циліндричну конструкцію і оснащений передовою технологією фільтрації повітря LG 360° Total Care. А завдяки потужній функції Clean Booster, LG PuriCare розповсюджує відфільтроване повітря у радіусі до 7,5 м для ефективного очищення повітря в найвіддаленіших куточках кімнати. LG PuriCare є ідеальним рішенням для родин з маленькими дітьми і домашніми тваринами.

Зручність використання техніки з датчиком розпізнавання голосу

Також LG представить на виставці CES 2018 новий інверторний кондиціонер DUALCOOL ThinQ™ з технологією розпізнавання голосу, що дозволяє контролювати налаштування температури всередині приміщень за допомогою однієї фрази. Крім того, завдяки інверторному мотору Dual Inverter Compressor, DUALCOOL ThinQ™ забезпечує зменшення споживання електроенергії та шумів, а також підтримує технології штучного інтелекту LG DeepThinQ для направлення необхідної кількості повітря безпосередньо на людей, що перебувають у приміщенні. Крім датчиків розпізнавання наявності людей у кімнаті, пристрій оснащений датчиком руху і регулює силу потоку повітря в залежності від відстані людини до DUALCOOL ThinQ™. Аналізуючи моделі поведінки мешканців будинку, кондиціонер LG DUALCOOL ThinQ™ визначає, які кімнати потрібно охолодити і в який час, а також підтримує оптимальне значення температури і заощаджує електроенергію.

«Інтелектуальна побутова техніка LG посідає передові позиції на ринку інновацій і може передбачити потреби користувачів для створення комфортніших умов у будинку,– сказав Сонг Дахюн, президент компанії LG Home Appliance & Air Solution. – На сьогоднішній день технології штучного інтелекту застосовуються не лише для гри в шахи. LG використовує AI при розробці техніки, що покращує життя людей у всьому світі».

З 9 по 12 січня 2018 року відвідувачі виставки CES 2018 зможуть на власні очі побачити переваги нових інтелектуальних рішень LG на стенді компанії #11100 центрального холу виставкового центру Лас-Вегас.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі