LG ПРЕДСТАВИТЬ НОВІ РІШЕННЯ З ДОГЛЯДУ ЗА РЕЧАМИ НА IFA 2017

LG ПРЕДСТАВИТЬ НОВІ РІШЕННЯ З ДОГЛЯДУ ЗА РЕЧАМИ НА IFA 2017
Компанія продемонструє лінійку LG TWINWash™ – нові можливості догляду за одягом

СЕУЛ, 23 серпня 2017 р. — Компанія LG Electronics (LG) презентує на IFA 2017 останні інноваційні рішення по догляду за речами і представить відвідувачам виставки нові пральні машини TWINWash™. Лінійка TWINWash оснащена передовими технологіями LG з догляду за одягом, які раніше застосовувалися для сушильної системи LG і парової шафи Styler.

Компанія розширила функціонал лінійки LG TWINWash і створила високоефективні та зручні рішення для дому. У лінійці представлені моделі різних габаритів – від 27-дюймових до більш компактних 24-дюймвих, завдяки чому користувачі легко можуть розмістити TWINWash в приміщеннях будь-якого типу. У червні 2015 року LG продемонструвала перші моделі пральних машин TWINWash з подвійним завантаженням, що стало справжнім проривом на ринку побутової техніки для дому. Нова лінійка оснащена інноваційними функціями, такими як TrueSteam™ і TurboWash™, що усувають до 99,9% алергенів і неприємні запахи, а також розгладжують усі складки та демонструють високі показники продуктивності.

На виставці IFA 2017 LG також представить сушильні системи для користувачів, які цінують енергоефективність і зручність. Пристрої оснащені технологією LG Inverter Heatpump, що передбачає зниження температури під час сушіння і мінімізує можливість пошкодження тканин. Сушильна машина LG також оснащена іншими опціями – режимом «Еко» (економія електроспоживання і зниження рівня шумів) і «Турбо» (прискорена сушка).

LG представить на виставці в Берліні парову шафу Styler, що освіжає і дезодорує речі, а також підтримує технологію TrueSteam™ для дезінфекції одягу. Це революційне рішення з догляду за речами дозволяє легко усунути неприємні запахи і розгладити незначні складки без використання миючих засобів та води. Парова шафа Styler також оснащена технологією Inverter Heatpump для дбайливої турботи про речі. Ключова функція Styler – Moving Hanger (плечики, що рухаються) – м’яко струшує одяг, усуваючи створення складок і нерівностей під час циклу відпарювання. А функція Easy Pants Crease дозволяє швидко створити ідеальні стрілки на брюках. Цей пристрій стане справжньою знахідкою для дому – LG Styler запобігає пошкодженню тканин, збільшує термін служби одягу і зводить нанівець необхідність звернення до хімчистки.

«LG розробляє інноваційні рішення з догляду за одягом, які зазвичай використовуються у хімчистках – це пристрої для прання, сушіння і дезінфекції. Незабаром ми продемонструємо нашу нову лінійку з догляду за речами на виставці IFA 2017, – сказав Дахюн Сонг, президент компанії LG Home Appliance & Air Solution. – Ми оснащуємо широкий спектр продуктів компанії передовими технологіями TWINWash, прагнучи задовольнити потреби різних категорій користувачів».

Відвідувачі виставки IFA 2017 зможуть познайомитися з новинками LG з догляду за речами на стенді №18 виставкового центру Messe Berlin.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі