LG ПРЕДСТАВИТЬ НОВУ ЛІНІЙКУ АКУСТИЧНИХ ПЛАТФОРМ 2018 РОКУ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ

LG ПРЕДСТАВИТЬ НОВУ ЛІНІЙКУ АКУСТИЧНИХ ПЛАТФОРМ 2018 РОКУ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ
Аудіопродукти LG здивують користувачів не лише преміальним звучанням, але також зручним інтерфейсом і «розумними» функціями

Компанія LG Electronics (LG) представить на міжнародній виставці споживчої електроніки CES 2018 преміальну лінійку інтелектуальних аудіопродуктів, що змінить уявлення користувачів про акустичні системи. Модельний ряд 2018 року буде підтримувати передову аудіотехнологію Meridian Audio для відтворення чистого та об’ємного звуку. Наступного року LG продемонструє широкий асортимент продуктів для поціновувачів музики і кіно – вражаючий саундбар з Dolby Atmos®, портативний Bluetooth-динамік і динамік з підтримкою штучного інтелекту.

По-справжньому об’ємний звук


Новий саундбар LG SK10Y підтримує потужність 550 Вт, 5.1.2-канальний звук і технологію Dolby Atmos. Унікальність технології полягає у наступному: звукові об’єкти можна розташувати в будь-якій точці тривимірного простору, щоб отримувати реалістичний звук з різних напрямків. Це дозволяє створити чарівну звукову атмосферу в будь-якому приміщенні. Також SK10Y оснащений різними потужними динаміками для занурення слухачів у новий вимір. Користувачі можуть налаштовувати гучність динаміків і оптимізувати звук в залежності від висоти стель у кімнаті.

Завдяки співпраці LG і Meridian Audio, SK10Y підтримує інноваційну технологію поліпшеного звуку, щоб подарувати користувачам новий досвід прослуховування улюблених треків. Як новатор в галузі високоефективної цифрової обробки звуку (DSP) і психоакустики, компанія Meridian оснастила SK10Y першокласними функціями, у тому числі технологією Bass і Space, що дозволяє занурити слухачів у світ витонченого звучання – незалежно від положення в приміщенні, звук сприймається більш точним і деталізованим. Технологія налаштування висоти звучання (Height Elevation) від Meridian забезпечує надточне відтворення музичних композицій. Крім того, LG SK10Y програє аудіо в форматі lossless для точного відтворення оригінальної студійного запису. Новий динамік підтримує аудіо з частотою до 40 кГц, а також функцію відновлення якості звуку, щоб поліпшити стандартні аудіофайли до рівня 24 біт/192 Гц.

У SK10Y витончений і мінімалістичний зовнішній вигляд, який чудово доповнить дизайн телевізорів лінійок LG 2018 OLED і SUPER UHD. Пристрій також можна підключити до інших динаміків і «розумної» техніки з підтримкою Chromecast. Необхідно просто вимовити команду «OK, Google» – за запитом програється улюблена пісня, подкаст або звуковий запис з будь-якого потокового сервісу.

Портативні динаміки для будь-якого випадку

Портативний динамік LG серії PK з підтримкою інноваційних функцій можна взяти з собою у будь-яку пригоду. Завдяки передовій технології Meridian Audio, динамік серії PK відтворює чисті баси, а також підтримує функцію налаштування вокалу. Ці динаміки сумісні зі стандартом Apt-X HD Bluetooth для відтворення потокової 24-бітної музики за допомогою бездротових технологій, що наближає звучання до оригіналу. Щоб створити незабутні візуалізації в динаміці передбачений режим Dynamic Party Lighting, який вмикає динамічне підсвічування в такт музиці. Всі 3 моделі динаміків серії PK мають міцну конструкцію і зручний захват для простоти використання.

Преміальна акустична система з підтримкою Google Assistant

LG представить на сцені виставки CES 2018 перший преміальний аудіопродукт з використанням штучного інтелекту – динамік LG ThinQ. LG ThinQ не тільки забезпечує звучання високої якості, але також підтримує функції віртуального помічника Google Assistant. LG і Google створили LG ThinQ – цифрового асистента зі зручним персоналізованим інтерфейсом для підключення до «розумних» пристроїв. Так, завдяки динаміку LG ThinQ можна вмикати побутову техніку LG за допомогою простих голосових команд: «OK, Google, увімкни очищувач повітря». Крім того, підтримка технології Meridian Audio забезпечує динаміку звучання, якому немає рівних. Також LG ThinQ відтворює високоякісний звук в форматі lossless.

Акустичні системи для вечірок

Спеціально для поціновувачів яскравих і гучних вечірок LG створив кілька динаміків з потужними мультимедійними можливостями. Нові акустичні пристрої «все в одному» для вечірок підтримують ряд передових технологій, а саме потужність 1800 Вт, DJ-функції, караоке та функції підсвічування. Динаміки LG для вечірок мають надійну конструкцію, зручний інтерфейс і різні опції для завантаження або стрімінгу величезної кількості танцювальних треків.

«Аудіотехнології помітно еволюціонували з того моменту, як 60 років тому LG представив перший радіоприймач на ринку Південної Кореї, – сказав Сео Йонг-Чже, керівник підрозділу CAV компанії LG Home Entertainment. – Цього року ми плануємо здивувати відвідувачів виставки CES. Ми представимо величезну кількість технологічних аудіорішень з підтримкою високоякісного звучання».

Лінійки сандубарів, портативних динаміків, акустичних систем для вечірок LG 2018 року, а також інтелектуальний динамік LG ThinQ будуть продемонстровані на виставці CES 2018 у Лас-Вегасі.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі