LG PRESS RELEASE: ЕКОСИСТЕМА LG SMART ВІДТЕПЕР СУМІСНА З ВІРТУАЛЬНИМИ ПОМІЧНИКАМИ АMAZON ALEXA І GOOGLE ASSISTANT

LG PRESS RELEASE: ЕКОСИСТЕМА LG SMART ВІДТЕПЕР СУМІСНА З ВІРТУАЛЬНИМИ ПОМІЧНИКАМИ АMAZON ALEXA І GOOGLE ASSISTANT
Компанія розширює стратегію Open Smart Home за допомогою двох популярних інтелектуальних персональних асистентів

БЕРЛІН, 4 вересня 2017 р. — Компанія LG Electronics (LG) традиційно продов-жує працювати над розширенням стратегії партнерства у сфері розвитку тех-нологій для «розумного» дому. LG прагне співпрацювати з максимально можли-вою кількістю різних смарт-платформ і послуг. Дотримуючись стратегій «Відк-рите партнерство», «Відкрита платформа» і «Відкрите підключення», LG пос-тупово створює власну смарт-екосистему. Компанія розширює і удосконалює смарт-лінійку, до якої входить не лише інтелектуальна побутова техніка, а та-кож і роботи-гіди, роботи-пилососи і роботи-газонокосарки. З 1 по 6 вересня компанія LG демонструє продукцію лінійки «Розумний дім» на міжнародній ви-ставці побутової електроніки IFA 2017 у Берліні.

Уся побутова електроніка LG 2017 року має вбудований модуль Wi-Fi. Завдяки цьому можна легко підключати один до одного різні девайси. Смарт-холодильник LG InstaView Door-in-Door™ працює на власній платформі LG webOS і сумісний з усіма зручними функціями голосового сервісу Amazon Alexa. Виконуючи понад 15 000 команд, Alexa може керувати тисячами інтелектуальних побутових при-строїв, відтворювати музику, домовлятися про обслуговування автомобілів, конт-ролювати роботу пристроїв на відстані і багато іншого.

Нововведення цього року – уся побутова техніка LG для облаштування «розумно-го дому» відтепер сумісна з сервісом Google Assistant. Так, використовуючи Google Home, телефон з Android OS чи iPhone, ви можете керувати підключеними пристроями за допомогою гучного зв’язку. Google Assistant дозволяє виконати низку задач, наприклад, перевіряти, скільки часу залишилося до завершення циклу прання, або контролювати рівень температури у холодильнику. Завдяки тому, що асистент Google Home має функцію розпізнавання голосів, керувати електроприладами можуть усі члени родини.

Окрім Amazon Alexa і Google Assistant, LG також використовують власну інтелек-туальну систему голосового контролю Deep ThinQ. SmartThinQ Hub – централь-ний пристрій платформи LG Smart Home, що збирає інформацію зі смарт-пристроїв, а також приладів, що підключені до датчиків SmartThinQ через Wi-Fi, Zigbee і Bluetooth. Інформація вводиться у вигляді повідомлень на РК-дисплеї чи озвучується через вбудований динамік.

Під час виставки у Берліні LG вперше в Європі демонструє інтелектуальних роботів. Робот-хедлайнер – Hub Robot, яким легко керувати. Це не просто робот-помічник: Hub Robot використовує технологію розпізнавання голосів для підклю-чення до інших смарт-пристроїв LG. Вербальна команда – це все, що необхідно для керування роботом, який може регулювати температуру прання, дистанційно вмикати і вимикати кондиціонер і багато іншого.

Робот-гід і робот-пилосос для аеропортів – базові моделі, що розроблені з ініціа-тиви LG зі створення роботів-помічників для використання поза будинком. Завдяки системі розпізнавання голосу від LG, робот-гід розуміє корейську, англійську, китайську і японську – чотири найпопулярніші мови в міжнародному аеропорту Інчхон. Швидко відсканувавши посадковий талон пасажира, робот надає інформацію про рейс, а також про час і погоду у місті призначення. В даний час робот «працює» у найбільшому аеропорті Кореї, де зустрічає пасажирів і оперативно супроводжує тих, хто запізнюється, до зони вильоту.

Робот-газонокосарка від LG, який дебютує в Європі на виставці IFA, стриже газо-ни акуратно і, що важливо, безпечно. Завдяки використанню тих самих удоскона-лених датчиків, що і у робота-помічника для аеропортів, робот завжди визначає своє місце розташування, відслідковує усі видимі перешкоди, наприклад, дерева та огорожі, і максимально точно виконує свою роботу.

«Розвиток технологій розпізнавання голосу грає вирішальну роль у просуванні наших власних IoT і смарт-технологій, – говорить Сонг Дахюн, президент ком-панії LG Electronics Home Appliance & Air Solutions. – Ми дотримуємося філо-софії відкритої платформи LG і тому можемо запропонувати споживачам без-ліч унікальних переваг та послуг. Укріплюючи наше партнерство з Google, Amazon та іншими значущими компаніями цієї сфери, ми здійснюємо вражаючий прорив, одночасно сприяючи розвитку Четвертої промисловою революції».

LG рада вітати гостей IFA у свого стенда №18 виставкового центру Messe Berlin. На виставці відвідувачі зможуть зануритися у дивовижний світ побутової техніки смарт-техніки LG і побачати безліч смарт-пристроїв IoT, що підтримують інтеле-ктуальне освітлення, енергозабезпечення, безпеку і догляд за повітрям у будинку.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі