LG УКРАЇНА ТА FILM.UA ЗАПУСТИЛИ НОВИЙ ПРОЕКТ LOOKIN2ART

LG УКРАЇНА ТА FILM.UA ЗАПУСТИЛИ НОВИЙ ПРОЕКТ LOOKIN2ART
Спільна освітня ініціатива компаній LG Electronics і FILM.UA Group – перший український проект з виключно українськими спікерами

КИЇВ, 9 липня 2018 р. – LookIn2Art — 20 освітніх відео з українськими спікерами. Короткі цикли від спеціалістів про найголовніші секрети професії у форматі 4К, щоб точно не проґавити жодної деталі. З ініціативи FILM.UA Group і за сприяння LG Electronics з’явився новий освітній проект LookIn2Art. Ідея цього циклу виникла завдяки великому досвіду роботи з подібними проектами, якого вдосталь в обох компаній.

З огляду на це було вирішено зняти цикл освітніх програм з українськими фахівцями з аудіовізуального мистецтва, що не поступався би за якістю майстер-класам із зірками голлівудських кінопродакшенів. Експертами проекту стали Ярослав Данильченко (фотограф), Максим Пономарчук (Pie Post Production) та Крістіан Коскінен (Animagrad).

Засновники студій і керівники компаній, професіонали, українці — у проекті LookIn2Art. У ньому взяли участь досвідчені українські фахівці з фотографії, роботи зі звуком та кольором, спеціалісти зі створення візуальних ефектів та інші майстри. У коротких циклах кожен з них розповість про свою професію на прикладі реальних кейсів. Кожен з спікерів проекту ділиться власним досвідом, сподіваючись, що це стане у нагоді початківцям або ж аматорам.

«Українські фахівці, що працюють в медіаіндустрії, мають не тільки високу компетенцію та унікальний досвід, але і бажання всім цим ділитися, — коментує Вікторія Ярмощук, керівник освітнього проекту FILM.UA Факультет, СЕО компанії МРМ. — Фахівці, що створюють візуальні ефекти, є членами престижних міжнародних спільнот, українські фотографи й оператори стають лауреатами міжнародних премій, українські саунд-спеціалісти давно співпрацюють з найбільшими світовими студіями. Їм є про що розповісти, і добре, що це можна зробити не тільки на «живих» майстер-класах та семінарах, а і через відеоконтент. Бажаю проекту LookIn2Art величезної аудиторії, а його спікерам — яскравих проектів, та сподіваюсь, що це лише початок великої історії».

«Компанія LG Electronics у всьому світі співпрацює з фото- та відеомайстрами і топовими геймерами, щоб створювати монітори, які розширяють професійні можливості, — говорить Олена Блохіна, менеджер з розвитку бізнесу (монітори) LG Electronics Ukraine. — Вмотивовані цим, ми підтримали ініціативу і запропонували спікерам проекту LookIn2Art використовувати в підготовці курсів монітори з професійної лінійки LG UltraWide. Так, під час роботи над проектом ми отримали дуже цінний професійний фідбек від людей, для яких монітор — важливий інструмент повсякденної діяльності».

Команда проекту сподівається, що цикл стане першим кроком і надихне колег на створення такого освітнього контенту, який стане платформою для початківців і прискорить появу нових професіоналів в Україні. Також це буде сприяти обміну досвідом між спеціалістами, щоб підвищити загальний професійний рівень у галузі.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі