LG ВІДКРИВ ГЛОБАЛЬНИЙ ЦЕНТР ОНОВЛЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ СМАРТФОНІВ

LG ВІДКРИВ ГЛОБАЛЬНИЙ ЦЕНТР ОНОВЛЕННЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ СМАРТФОНІВ
Компанія інвестує у розробку нових рішень для продовження терміну служби смартфонів

СЕУЛ, 23 квітня 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) відкрила новий Центр оновлення програмного забезпечення (ПЗ) у Південній Кореї. Це перший такий підрозділ компанії, мета якого – надання оперативних оновлень програмного забезпечення смартфонів у всьому світі. Центр оновлень ПЗ розташований у науково-дослідницькому кампусі LG у Магок-тоні на заході Сеула. Створення цього підрозділу є прикладом того, наскільки сумлінно LG працює над задоволенням потреб користувачів.

Центр оновлень ПЗ буде займатися не лише розробкою та випуском регулярних оновлень для смартфонів LG, але і забезпеченням стабільної роботи пристроїв LG після встановлення оновлень.

Створення Центру дозволить LG оперативно випускати оновлення ПЗ у країнах, де продаються смартфони компанії. Це забезпечить єдиний рівень якості обслуговування користувачів у всьому світі. Однією з перших ініціатив Центру стане реліз ОС Android Oreo для LG G6, що запланований на кінець квітня у Південній Кореї. Після цього операційна система з’явиться на інших ключових ринках.

«Післяпродажне обслуговування та задоволення потреб користувачів – першочергове завдання LG, — зазначив пан Чо Сон-чін (Mr. Jo Seong-jin), генеральний директор компанії LG Electronics. — Завдяки регулярному випуску оновлень користувачі у всьому світі можуть бути впевненими у стабільній та надійній роботі смартфонів».

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі