LG випускає нові Bluetooth-колонки для активних користувачів

LG випускає нові Bluetooth-колонки для активних користувачів
СЕУЛ, 25 серпня 2016 р. — Компанія LG Electronics анонсує вихід нових Bluetooth-колонок (моделі PH1, PH2, PH3 і PH4), що поєднують низку високотехнологічних функцій, інноваційний дизайн і високу якість відтворення аудіо як у приміщенні, так і зовні.

Користувачі, які при покупці пристроїв насамперед звертають увагу на надійність і компактність техніки, гідно оцінять моделі PH2 і PH4. При вазі всього 167 грамів портативна модель PH2 з водозахисним покриттям порадує користувачів, які ведуть активний спосіб життя. Універсальна колонка витримає будь-які випробування. Вона призначена для енергійних людей, які проводять більшу частину вільного часу на природі. Потужна модель PH4 розрахована на користувачів, що віддають перевагу якісному звуку за межами приміщень – у кемпінгу, під час барбекю біля басейну або в лісі. Компактна і високопродуктивна колонка PH4 відкриває перед слухачами світ глибокого й об'ємного звучання та стане ідеальним рішенням для цінителів якісного звуку, які не згодні на компроміси.

PH2 і PH4 оснащені спеціальним ременем для приєднання колонок до різних ти-пів поверхні, що розширює можливості використання портативної акустики. Дощ і бризки більше не проблема – нові пристрої відрізняються підвищеним ступенем водостійкості. Обидві колонки звучать яскраво та чисто в будь-якій обстановці за рахунок функції посилення басів і об'ємного звучання на 360 градусів. Обидві мо-делі відтворюють кристально чистий звук при будь-яких настройках. Подвійні пасивні випромінювачі, якими оснащена колонка PH4, підвищують якість звучання та рівень басів – це виняткова особливість малогабаритного пристрою в даному сегменті ринку. Світлодіодні індикатори та акумулятори з тривалим терміном служби (для моделі PH2 – 6 годин, для PH4 – 10 годин) підвищують функціональність пристроїв.

Особливу увагу розробники приділили дизайну колонок, завдяки чому вони ста-нуть елегантним доповненням будь-якого інтер'єру. Підсвітка PH3 відразу приве-ртає увагу та задає настрій будь-якому приміщенню – від спальні будинку до бе-сідки в саду. Колонка PH3 у формі свічки доступна в трьох кольорах та оснащена п'ятьма різними режимами освітлення. Поєднання преміального звуку та підтрим-ка світломузики нікого не залишать байдужим. Потужність акумулятора колонок значно вища в порівнянні з представленими на ринку моделями і дає користува-чам можливість насолоджуватися улюбленою музикою протягом 10 годин.

Всі три колонки оснащені додатковими виходами для підключення до пристроїв, що не підтримують Bluetooth, таких як MP3- і CD-програвачі. А функція Multi Point дозволяє одночасно під’єднуватися відразу до двох пристроїв з Bluetooth-модулем.

Модель PH1 може безперервно працювати від акумулятора 5 годин, а вбудована декоративна підсвітка прикрасить будь-яке приміщення. PH1 можна розмістити біля ліжка і використовувати як нічник. А легка вага, підтримка Bluetooth і мікро-фон з гучномовцем роблять колонку цікавою новинкою на ринку портативних пристроїв.

«При створенні нових продуктів LG ретельно вивчає реальні потреби клієнтів, – сказав Брайан Квон, генеральний директор компанії LG Home Entertainment. – Лінійка бездротових колонок настільки широка, що кожен покупець зможе вибра-ти пристрій з преміальним звуком, який максимально відповідає його вимогам і вподобанням».

Під час проведення IFA 2016 відвідувачі виставкового центру Мессе Берлін мо-жуть першими познайомитися з новими продуктами компанії біля стенду LG у залі № 18.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі