LG ВИПУТИЛА ПРЕМІАЛЬНИЙ СМАРТФОН V30 – НОВІ МОЖЛИВОСТІ ЗЙОМКИ ВІДЕО КІНЕМАТОГРАФІЧНОЇ ЯКОСТІ

LG ВИПУТИЛА ПРЕМІАЛЬНИЙ СМАРТФОН V30 – НОВІ МОЖЛИВОСТІ ЗЙОМКИ ВІДЕО КІНЕМАТОГРАФІЧНОЇ ЯКОСТІ
Третій смартфон LG V-серії оснащений елегантним дизайном та унікальними функціями для створення високоякісного контенту

БЕРЛИН, 1 вересня 2017 р. — Компанія LG Electronics (LG) представила останнє оновлення у сегменті преміальних смартфонів – довгоочікуваний LG V30. LG V30 оснащений низкою мультимедійних функцій і успадкував передові технології смартфонів V-серії, що покликані відкрити користувачам нові можливості користування мобільними пристроями. LG V30 укомплектований простими і зручними опціями: першою у своєму класі діафрагмою F1.6 і подвійною камерою зі скляними лінзами Crystal Clear, режимом Cine Video для створення високоякісного відео, дисплеєм OLED FullVision з витонченим мінімалістичним дизайном, удосконаленим Hi-Fi Quad ЦАП і преміальним звучанням, налаштуванням звуку від B&O PLAY, персональним асистентом Google Assistant і функцією розпізнавання голосу. LG V30 встановлює нові високі стандарти для смартфонів преміум-класу.

Професійне відео завдяки діафрагмі F1.6, скляним лінзам Crystal Clear і режиму Cine Video
Смартфон LG V30 оснащений інноваційними рішеннями і опціями для створення роликів, що робить його таким привабливим для користувачів в епоху популярності зйомки відео на смартфон. Подвійна камера LG V30 підтримує діафрагму F1.6 і скляні лінзи Crystal Clear для зйомки яскравіших, чіткіших і більш насичених картинок у порівнянні з пластиковою оптикою. Другий об’єктив подвійної камери V30 має роздільну здатність 13 Мп і на третину зменшує краєві спотворення при зйомці кадрів у порівнянні з V20.

Режим LG Cine Video дозволяє кожному відчути себе професійним кінооператором. Завдяки функціям Cine Effect і Point Zoom користувачі можуть за допомогою усього лише смартфона знімати відео кінематографічної якості у різних жанрах. У той час як звичайна камера збільшує масштабування від центру, функція Point Zoom використовує удосконалений програмний алгоритм, що дозволяє переміщувати зум за допомогою перетаскування регулятора масштабу, незалежно від його позиції у кадрі. А за допомогою функції Cine Effect можна легко задати настрій ролику, вибравши один з 15 попередньо встановлених жанрів зйомки і зняти романтичну комедію, містичний трилер чи класичний фільм.

LG V30 підтримує технологію LG-Cine Log, яка дозволяє налаштувати креативні режими при зйомці відео. Смартфон робить кадри з підтримкою широкого дина-мічного діапазону і забезпечує багату кольоропередачу, а також деталізовану зйомку завдяки підтримці LG-Cine Log. Також функція дозволяє записувати відео з використанням гама-корекції, що відкриває безліч можливостей для постоброб-ки роликів.

V30 підтримує передові технології мобільної фотографії. У новому смартфоні з’явилася функція Graphy для налаштування режиму ручної зйомки. Завдяки їй користувачі можуть створювати високоякісні знімки, просто вибравши фотографії з портфоліо професійних фотографів на сайті Graphy чи через мобільний додаток, і застосувавши встановлені метадані – баланс білого, витримку, апертуру і ISO.

Витончений мінімалістичний дизайн і дисплей OLED FullVision у компактному корпусі
Смартфон LG V30 оснащений дисплеєм OLED FullVision і має компактний і витончений корпус. При розмірі екрана в 6 дюймів, дисплей 18:9 OLED FullVision смартфона V30 на 8 мм коротший і на 3 мм вужчий у порівнянні з попередником. Товщина смартфона становить усього 7,3 мм, а вага в 158 г робить LG V30 найлегшим смартфоном у категорії 6-дюймових мобільних пристроїв. Передня і задня панелі LG V30 захищені увігнутим по краях стійким склом, що надає пристрою елегантний і витончений вигляд.

Новий смартфон отримав удосконалений модуль подвійної камери – 16 Мп стандартну і 13 Мп широкоформатну камери. При цьому задня панель LG V30 виглядає плоскою, що стало можливим завдяки зменшенню модуля камери. Щоб знімати чіткі кадри, стандартна камера підтримує технологію Optical Image Stabilization (оптична стабілізація зображення), Electronic Image Stabilization (цифрова стабілізація зображення) і Hybrid Auto Focus (гібридний автофокус) – поєднання лазерного виявлення автофокуса і фазового автофокуса.

Дисплей OLED FullVision підтримує роздільну здатність QHD+ (2880 x 1440), забезпечує швидкий відгук і мінімальне залишкове зображення при екшн-іграх чи при перегляді динамічних сцен. Завдяки високопродуктивному процесору Qualcomm® Snapdragon™ 835 смартфон підтримує платформу Daydream від Google для перегляду високоякісних VR-роликів, дослідження нових світів та ігор у віртуальній реальності.

Персоналізований преміальний звук завдяки Hi-Fi Quad ЦАП
LG оснастила V30 високопродуктивним Hi-Fi Quad ЦАП з можливістю налаштування звуку від визнаного лідера з виробництва акустичних систем – B&O PLAY. Завдяки цьому смартфон програє музику преміальної якості, а до комплекту V30 входять висококласні навушники B&O PLAY, що дозволяє налаштувати оптимальні параметри прослуховування.1 Користувачі можуть вибрати один з 3 цифрових фільтрів, що покращують передачу імпульсного сигналу в залежності від індивідуальних вподобань. Завдяки підтримці 4 запрограмованих попередніх налаштувань власники LG V30 зможуть насолоджуватися високоякісним звучанням, що раніше було доступним лише для користувачів навушників преміум-класу.

V30 – перший у світі смартфон, що підтримує технологію MQA для відтворення потокового аудіо високої роздільної здатності. Оригінальні звукові доріжки конвертуються у невеликі за розміром файли, що дозволяє легко завантажувати і транслювати музику без зменшення якості звуку. Також в V30 покращені можливості запису звуку – аудіоресивер смартфона можна одночасно використовувати як мікрофон для запису ширшого спектра звуків – від ніжних дзвіночків до гуркотіння грому.

Персональний асистент Google Assistant і розпізнавання голосу
Персональний асистент Google Assistant в LG V30 відкриває безліч можливостей для користувачів. Варто лише вимовити «Окей, Google, зроби романтичне відео за допомогою режиму Cine Video», і телефон активує Cine Video з попередньо встановленим режимом Романтичний. А сказавши «Окей, Google, зроби широкоформатне селфі», можна запустити додаток камери з налаштуваннями широкоформатного режиму фронтальної камери. Google Assistant в V30 підтримує параметри покращеної обробки сигналу, що дозволяє використовувати голосові команди «Окей, Google» навіть у той час, коли лунає гучна музика. Крім того, лінійка побутової техніки LG – пральні і сушильні машини, холодильники, очищувачі повітря, духові шафи, кондиціонери, роботи-пилососи – сумісні з персональним помічником Google Assistant при користуванні V30 і Google Home. Сказавши «Окей, Google, нехай LG випрає мої речі», смартфон відправить команду для початку циклу прання білизни.

Знаменитий другий екран смартфонів V-серії еволюціонував у V30 в плаваючу панель (Floating Bar) і додаткові можливості для Always-on Display (активний екран, AOD). При вимкненому екрані та активному режимі AOD смартфон відображає панель швидкого доступу і музичний плеєр. Опціонна напівпрозора панель Floating Bar відриває доступ до 5 додатків, що часто використовуються, а за необхідності її легко можна прибрати з дисплея.

LG V30 передбачає 4 надійні опції захисту. Режим розпізнавання обличчя дозволяє легко розблокувати V30 за допомогою фронтальної камери. При цьому не потрібно вмикати смартфон, натискаючи на кнопку живлення. Розпізнавання голосу використовує поєднання голосу користувача і автоматично генерованих фраз (від 3 до 5 складів) для розблокування V30. Датчик відбитків пальців розміщений на задній панелі смартфона для надійного захисту, а функція Knock Code дозволяє розблокувати V30, постукуючи по певним зонам на смартфоні, що відомі лише користувачу.

Висока зносостійкість і безпека – преміальні характеристики смартфонів LG
Новий смартфон V30 – це поєднання високої зносостійкості і покращених функцій безпеки з витонченим дизайном. Щоб зробити новий V30 міцнішим, розробники LG застосували одне з конструкторських рішень, що використовується при будівництві сучасних споруджень – профіль H-Beam. Передня і задня панелі нового смартфона захищені склом Gorilla® Glass 5. V30 відповідає вимогам воєнного стандарту армії США MIL-STD 810G і пройшов 14 різноманітних тестів на зносостійкість.

LG використала теплову трубку і термопрокладку для швидкого розсіювання тепла в V30. Завдяки ступеню захисту від вологи і пилу IP68 смартфон V30 можна використовувати навіть в екстремальних умовах – занурювати на глибину 1,5 м протягом 30 хвилин, після чого V30 все одно буде справно функціонувати. Quick Charge 3.0 дозволяє зарядити V30 на 50% усього за 30 хвилин. А для максимальної зручності користування V30 підтримує бездротову зарядку.

«LG завжди прагнула впровадити передові технології для створення високоякісного відео при розробці мобільних пристроїв V-серії. Новий смартфон V30 успадкував усі кращі функції своїх попередників, – сказав Джуно Чо, президент компанії LG Electronics Mobile Communications. – Завдяки апертурі F1.6, скляним лінзам Crystal Clear і режиму Cine Video власники смартфона LG V30 зможуть створювати контент професійної якості без спеціальної підготовки».

Користувачі LG V30 отримають 100 доларів США на вбудовані покупки при завантажені та встановленні музикальної ритмічної гри Beat Fever від WRKSHP. Інноваційний дисплей OLED FullVision і високоякісний звук – ще одна перевага для вражаючого рівня гри на смартфоні.

21 вересня LG V30 з’явиться на ринку Південної Кореї. Далі смартфон надійде у продажі на ключових ринках Північної Америки, Африки і Середнього Сходу. V30 оснащений 64 ГБ пам’яті ROM і буде представлений у 4 колірних рішеннях: сяючий чорний (Aurora Black), сріблястий (Cloud Silver), марокканський блакитний (Moroccan Blue) і лавандово-фіолетовий (Lavender Violet) 2. Модель LG V30+ з підтримкою 128 ГБ пам’яті буде доступна тільки на певних ринках.

Відвідувачі виставки IFA 2017 зможуть першими побачити і протестувати новий LG V30 на стенді компанії № 18 виставкового центру Messe Berlin.

Ключові характеристики: 3

• Процесор: Qualcomm® Snapdragon™ 835
• Екран: 6-дюймовий 18:9 OLED FullVision з роздільною здатністю QuadHD+ (2880 x 1440 / 538ppi)
• Пам’ять:
o V30: 4ГБ LPDDR4x RAM / 64ГБ UFS 2.0 ROM / MicroSD (до 2 ТБ)
o V30+: 4ГБ LPDDR4x RAM / 128ГБ UFS 2.0 ROM / MicroSD (до 2ТБ)
• Камера:
o Задня: 16Мп стандартна (F1.6 / 71°) / 13Мп широкоформатна (F1.9/ 120°)
o Фронтальна: 5 Мп широкоформатна (F2.2 / 90°)
• Акумулятор: 3300 мАг
• Операційна система: Android 7.1.1 Nougat
• Габарити: 151,7 x 75,4 x 7,3 мм
• Вага: 158 г
• Підтримка мережі: LTE-A 4 Band CA
• Підключення: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5.0 BLE / NFC / USB Type-C 2.0 (сумісність 3.1)
• Кольори: сяючий чорний (Aurora Black), сріблястий (Cloud Silver), марокканський блакитний (Moroccan Blue) і лавандово-фіолетовий (Lavender Violet)
• Інші характеристики: ступінь захисту від вологи і пилу IP68 / підтримка стандарту MIL-STD 810G / скляні лінзи Crystal Clear / 32-бітний Hi-Fi Quad ЦАП / HDR10 / підтримка платформи віртуальної реальності Daydream / Google Assistant / UX 6.0+ / Розпізнавання голосу / Розпізнавання обличчя / Датчик відбитків пальців / технологія Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 / Бездротова зарядка

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі