LG X POWER2 ВИХОДИТЬ НА ГЛОБАЛЬНИЙ РИНОК

LG X POWER2 ВИХОДИТЬ НА ГЛОБАЛЬНИЙ РИНОК
Новий смартфон оснащений акумулятором на 4,500 мАг для тривалішого використання

СЕУЛ, 11 травня 2017 р. – Компанія LG Electronics (LG) запускає у продаж смартфон LG X power2 , який з’явиться на ринках Північної Америки, Азії, Європи, Латинської Америки та інших регіонів до кінця цього місяця.

LG X power2 – смартфон середнього цінового сегмента, розрахованого на користувачів, які шукають пристрій з привабливою ціною та розширеним функціоналом: великим дисплеєм, покращеними технічними характеристиками камери та збільшеним часом автономної роботи акумулятора. Батарея ємністю 4,500 мАг робить LG X power2 ідеальним рішенням для тих, хто любить переглядати відео та фільми на мобільних пристроях, грати в ігри чи оперативно вирішувати бізнес-завдання.

Акумулятор LG X power2 швидко заряджається та може працювати протягом усього уїк-енду без підзарядки. З моменту повного заряду смартфон витримує 26 годин розмов, 18 годин перегляду відео або 19 годин серфінгу в інтернеті . Вражаючий 5,5-дюймовий дисплей HD In-cell Touch із роздільною здатністю1280 x 720 дарує незабутній досвід перегляду відео з точною кольоропередачею.

5-мегапіксельна ширококутна фронтальна камера – оптимальне рішення для зйомки групових фотографій. А зручний інтерфейс користувача LG підтримує функції автоматичного знімку та інтервальної зйомки за жестом руки. Ці можливості відкривають користувачам світ ідеальних селфі, де натискання затвора миттєво спрацьовує при виявленні найменшої зміни міміки обличчя або при жесті рукою. Окрім того, за допомогою функції Quick Share легко та зручно постити улюблені фотографії в один дотик. Основна 13-мегапіксельна камера оснащена функцією Zero Shutter Lag («Нульова затримка затвора») для миттєвої зйомки фотографій. А LED-спалах із м’яким світлом дозволяє робити якісні знімки в умовах поганого освітлення без надмірної різкості, характерної для камер інших смартфонів.

«LG X power2 розроблений для задоволення потреб користувачів, які цінують максимальну функціональність флагманських моделей смартфонів – високу автономність батареї та інноваційні технологічні характеристики, – говорить Джуно Чо, президент компанії LG Electronics Mobile Communications. – Завдяки акумулятору з високою ємністю, широкому дисплею та покращеним можливостям камери перша модель серії X power привернула увагу мільйонів користувачів по всьому світу. Ми очікуємо, що новий смартфон LG X power2 буде користуватися ще більшою популярністю».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі