«МАЛИНОВА ТРОЯНДА» — ГАРЯЧЕ КОЛІРНЕ РІШЕННЯ LG V30

«МАЛИНОВА ТРОЯНДА» — ГАРЯЧЕ КОЛІРНЕ РІШЕННЯ LG V30
Обсяг продажів смартфонів LG V30 у новому колірному виконанні «Малинова троянда» з моменту появи на ринку Південної Кореї становить 35% від загальної кількості реалізованих телефонів даної моделі

СЕУЛ, 12 лютого 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) заявила про те, що но-ве забарвлення LG V30 «Малинова троянда» (Raspberry Rose) приємно оновило каталог смартфонів LG. Представлена в якості п'ятого колірного варіанту для флагмана LG V30, «Малинова троянда» виявилася настільки затребуваною в Пів-денній Кореї, що за два тижні з моменту запуску обсяг її реалізації становить по-над 35% всіх продажів LG V30.

Така популярність нового колірного рішення сприяла збільшенню січневого обся-гу продажів LG V30 на більш ніж 5% у порівнянні з груднем, незважаючи на те, що новинка з'явилася на ринку тільки 22 січня. Все це на тлі низьких загальних продажів у галузі напередодні випуску нових моделей смартфонів найближчими місяцями.

Унікальний відтінок червоного кольору задньої панелі LG V30, недоступний у смартфонах конкурентів, переливається від темно-червоного до світло-рожевого в залежності від освітлення. Особливою популярністю «Малинова троянда» користується у жінок, які шукають способи виділитися. Саме жінки становлять близько 70% покупців LG V30 у новому колірному виконанні.

Смартфон LG V30 доступний у п'яти неординарних колірних рішеннях, які при-вертають увагу клієнтів незалежно від віку та статі, — від пристрасної «Малино-вої троянди» до ніжної і романтичної «Лаванди» (Lavender Violet), а також «Ма-рокканського блакитного» (Moroccan Blue), «Димчастого срібла» (Cloud Silver) і «Чорної Аврори» (Aurora Black).

Компанія LG планує використовувати популярність «Малинової троянди» у подальшому, вибравши її в якості колірного варіанту для флагмана LG G6, який з'явиться на ринку в лютому цього року. Цей смартфон, оснащений 5,7-дюймовим дисплеєм FullVision зі співвідношенням сторін 18:9, зручно поміщається в долоні користувача.

«LG Electronics має намір продовжити роботу зі створення унікальних колірних рішень для смартфонів, таких як «Малинова троянда», яка привернула загальну увагу, щоб задовольнити найрізноманітніші смаки користувачів», — говорить Пак Хі Ук, віце-президент і керівник відділу планування продуктів компанії LG Electronics Mobile Communications.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі