На Лозівському ковальсько-механічному заводі підвели підсумки Колективного договору за 2018 рік

На Лозівському ковальсько-механічному заводі підвели підсумки Колективного договору за 2018 рік
На початку квітня на Лозівському ковальсько-механічному заводі (ЛКМЗ) розглянули результати роботи підприємства в 2018 році і підвели підсумки Колективного договору.

Генеральний директор ЛКМЗ Олексій Рубчев проінформував про те, що в 2018 році на підприємстві освоїли 28 нових найменувань поковок ковальсько-штампувального напрямку і 7 нових видів продукції для сільськогосподарської техніки, ще по 31 позиції ведеться підготовка виробництва.

У рамках програми технічного переозброєння на ЛКМЗ були введені в експлуатацію установка плазмового різання листового металу «Альфатех» з робочою зоною 2,5х12 м і гідравлічний загинальний прес DURMA з ЧПУ. Це дозволило освоїти виробництво деталей для спеціальної загинальної оснастки та штампів.

Важливою мотиваційною складовою роботи ЛКМЗ є соціальна політика. У минулому році на заводі проводилося підвищення тарифних ставок, середня заробітна в еквіваленті повної зайнятості за 2018 рік склала більше 8300 грн.

Також працівники підприємства отримували матеріальну допомогу, їм надавалися додаткові оплачувані відпустки, купувалися спецодяг, спецвзуття, засоби індивідуального захисту та спецхарчування, проводилися періодичні медичні огляди фахівців, зайнятих в складних роботах.

Особливу увагу було приділено підготовці та перекваліфікації виробничих кадрів. Новим професіям навчилися 36 осіб, підвищили свою кваліфікацію на заводі 213 фахівців, у навчально-курсових комбінатах – 68 працівників, продовжують навчання у ВНЗ, технікумах, коледжах 94 співробітника, у тому числі й 9 за рахунок підприємства. Виробничу практику на базі ЛКМЗ пройшли 255 осіб.

У рамках договору соціального партнерства триває активна взаємодія з виконавчою владою м. Лозова. Виконано цілий ряд заходів, у тому числі виготовлений і змонтований пандус в міському парку «Перемога» для створення умов комфортного пересування осіб з обмеженими можливостями.

З нагоди дня народження ЛКМЗ Профспілковий комітет організував і провів заводську спартакіаду, турніри з волейболу, шахів та настільного тенісу. Щомісяця близько 500 заводчан проводять своє дозвілля, безкоштовно користуючись послугами двох спортзалів, двох басейнів і спортивного майданчика, які орендує профком.

Крім того, у 2018 році відбулася одна з кращих літніх оздоровчих кампаній, близько 250 співробітників заводу та їхніх дітей відпочили за пільговими путівками в пансіонатах та дитячих таборах.

На ЛКМЗ також був проведений ряд заходів щодо поліпшення стану протипожежної безпеки, створені добровільні пожежні дружини, інспекторська служба виконувала детальні і контрольні пожежно-технічних обстеження структурних підрозділів заводу.

В цілому колективний договір ЛКМЗ 2018 року виконано.
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі