Найбільш захищений у світі телефон із двома окремими просторами для роботи й особистого життя (Dual Space) – Coolpad MAX

Найбільш захищений у світі телефон із двома окремими просторами для роботи й особистого життя (Dual Space) – Coolpad MAX
Нагорода «Global award» на виставці CES в Лас-Вегасі за найбільш захищений телефон преміум-класу у світі. Два окремих простори в одному телефоні (dual space) дозволяють системно і апаратно розмежувати роботу й особисте життя в смартфоні. Програмований пристрій для зчитування відбитків пальців. Великий обсяг пам'яті.

Київ, 8 липня 2016 р. – Перше враження від знайомства зі смартфоном Coolpad MAX із екраном 5.5 дюймів і роздільною здатністю FHD – це відчуття 170 грамів витонченого золота в руках. Coolpad MAX із габаритами 152х75,5х7,6 мм виконаний у корпусі з авіаційного алюмінію, дробеструйна обробка й анодування якого забезпечують ексклюзивний зовнішній вигляд смартфона преміум-класу. Окрім витонченого корпусу, модель має дисплей із міцним склом Gorilla glass 4 і вигнутими краями 2.5D. Передня частина корпусу покрита захисною плівкою Anti-Fingerprint Coating Film, завдяки якій практично не залишаються сліди від пальців на екрані, а на задній частині знаходиться надшвидкий зчитувач відбитків пальців.

Coolpad MAX поставляється з 64 ГБ внутрішньої пам'яті (розширюється за допомогою карти MicroSD), що дозволяє завжди тримати під рукою улюблені відео-файли та музику в смартфоні. Високу продуктивність новинки забезпечують восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon MSM8952 617 з частотою 1.5 ГГц і архітектурою Cortex A53, графічний процесор Adreno™ 405 GPU, 4 Гб оперативної пам'яті та літій-іонний акумулятор на 2800 мАг. Coolpad MAX також оснащений технологією 4G LTE з підтримкою Voice over LTE (VoLTE). Операційна система смартфона – Android 5.1 (Lollipop) з інтерфейсом Cool User Interface 8.0.

Coolpad MAX дозволяє використовувати другий «віртуальний телефон» на одному й тому ж пристрої. Два апаратно та системно розділених простори (Dual Space) в Coolpad MAX, використовуючи окремі акаунти, забезпечують безпечне зберігання персональних фотографій, відео, документів, можливість робити особисті дзвінки, створювати чати і повідомлення в особистому житті. Технологія Dual Space дозволяє зареєструвати на Coolpad MAX два різних акаунта та використовувати ці можливості в робочих цілях для другого акаунта Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp*, Skype, Viber (деякі додатки вимагають номер мобільного телефону для перевірки, для чого буде потрібно активний 2-й номер телефону).

Запрограмувавши зчитувач відбитків пальців Coolpad MAX під кожен із 5 пальців, користувач може виконувати різні завдання одним натисканням: моментальне селфі, набрати друга, почати запис під час дзвінка (без звукового повідомлення про початок запису). Друге покоління сканера відбитків пальців Coolpad надзвичайно швидке й реагує вже через 0,5 секунди, а також може сканувати відбитки під час руху пальців у всіх напрямках.

Coolpad MAX має камеру 13 МП із технологією Isocell CMOS, яка пропускає більше світла й точніше передає кольори. 6-лінзовий елемент із F/2.0 зводить до мінімуму спотворення кольору й допомагає робити чудові фотографії. Разом із Coolpad MAX кожен може відчути себе справжнім професіоналом, змінюючи баланс білого, експозицію, ISO, фокус, контрастність та інші параметри в PRO-режимі. PDAF-автофокусування, двотональний LED, геотеги, розпізнавання обличчя, панорама, створення GIF, sound & shoot 1080 Full HD запис – це лише деякі з можливостей камери Coolpad MAX. Селфі-камера на 5 МП трансформує будь-який портрет, обробивши його через 25 рівнів фільтрів і корекцій, включаючи висвітлення, згладжування, корекцію очей і т.д.

Coolpad MAX буде доступний із 8 липня в роздрібних і телекомунікаційних партнерів Coolpad у кольорі «Шампань» (champagne) за ціною 8999 грн.

Coolpad в соціальних мережах:
https://www.facebook.com/coolpad.ukraine/?fref=ts

Компанія Coolpad заснована компанією Yulong Computer Telecommunication Scientific Co., Ltd. «Yulong Telecommunications», яка з 1993 року була основним гравцем в галузі бездротових технологій. Yulong допомагала новій компанії у виробництві перших смартфонів, розробці передових технологій і постачанні інтегрованих рішень в смартфони, бездротові data-платформи, а також ефективних бізнес-рішень для Китаю. У грудні 2004 року Coolpad публічно розмістила свої акції на фондовій біржі Гонконгу. Будучи одним із перших виробників, зосереджених на дослідженнях і продажах смартфонів, компанія тісно співпрацює з клієнтами, щоб забезпечити їх інноваційними, різноманітними і якісними рішеннями. Шість дослідницьких центрів із персоналом чисельністю понад 2000 розташувалися в Шеньчжені (Shenzhen), Пекіні (Beijing), Нанкіні (Nanjing), Сіані (Xi'an), Донгуане (Dongguan) і Хефеі (Hefei). Coolpad випускає більше 85 продуктів щорічно для ринків Китаю, Північної Америки, Європи та Індії.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі