Ніч Енергетики пройде у Харкові

Ніч Енергетики пройде у Харкові
З 22 по 23 квітня в івент-зоні Fabrika.space пройде Ніч Енергетики. Ця подія, що відбуватиметься протягом усієї ночі (з 21.00 по 6.00 годину ранку), стане початком молодіжного проекту “Ukrenergo Laboratories” – першого в Україні інкубатору ідей для інноваційного розвитку електроенергетичної галузі країни за ініціативи ДП “НЕК” Укренерго”.

На учасників очікує 9 годин нон-стоп лекцій, на яких провідні експерти енергетичної галузі країни та найуспішніші представники бізнесу розповідатимуть про нові технології у електроенергетиці, дадуть прикладні поради із використання та розвитку знань та навичок для побудови кар'єри у цій галузі, а також розкажуть, як креативні ідеї із розвитку електроенергетики можна втілити у реальні проекти.

За результатами попереднього анкетування для участі у проекті у Харкові будуть відібрані 400 учасників – студентів, випускників вишів, аспірантів, молодих вчених, винахідників у наступних напрямках: енергетика (електроенергетика, в тому числі, й «зелена енергетика»); IT-технології та телекомунікації; менеджмент та економіка; міжнародні відносини; екологія та охорона довкілля; право; PR та комунікації.

Подібні заходи відбудуться також у Києві та Львові.

Найбільш мотивованим та талановитим учасникам буде запропонована участь у наступному етапі проекту - Soft Skills School. Це дводенна школа, де учасники набудуть таких практичних навичок, як робота у команді, менеджмент проектів, побудова ефективних внутрішніх та зовнішніх комунікацій, пошук та аналіз інформації, а також відпрацювання та прийняття рішень. Після цього будуть сформовані проектні команди, які братимуть участь у Битві проектів та Енергетичному хакатоні заради можливості втілити свої ідеї у реальні проекти, а також стати креативною частиною найбільшої електроенергетичної компанії країни-системного оператора “Укренерго”. Участь у всіх заходах проекту є безкоштовною.

До участі запрошуються харківські студенти, випускники, аспіранти, молоді вчені та усі охочі. Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/Night_Energy_Kharkiv. Участь у заході безкоштовна.

Дата та час проведення: ніч з суботи на неділю з 21.00 (22 квітня) по 6.00 (23 квітня).
Місце: м. Харків, вулиця Благовіщенська,1, Fabrika.space.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі