НОВА КОНЦЕПЦІЯ AI ВІД LG НА IFA 2018: «РІШЕННЯ НА БАЗІ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ ДЛЯ ПОКРА-ЩЕННЯ ЯКОСТІ ЖИТТЯ»

НОВА КОНЦЕПЦІЯ AI ВІД LG НА IFA 2018: «РІШЕННЯ НА БАЗІ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ ДЛЯ ПОКРА-ЩЕННЯ ЯКОСТІ ЖИТТЯ»
Президент і технічний директор LG виступили в Берліні зі спільною промовою, в якій вперше розкрили деталі стратегії застосування AI

БЕРЛІН, 5 вересня 2018 р. — Джо Сеонг-джин, президент LG Electronics (LG), і д-р І.П. Парк, технічний директор компанії, виступили зі спільною доповіддю на відкритті виставки IFA 2018. Вони представили стратегію розвитку нової ери штучного інтелекту.

Керівництво LG виступило із промовою на масштабній європейській виставці IFA 2018. На виступі «Мислити мудро, бути вільним: жити вільно зі штучним інтелектом» були присутні понад 1000 VIP-представників галузі, впливових блогерів і журналістів. Усі вони зібралися в Берліні, щоб почути, яким бачить LG майбутнє ШІ-технологій.

Цей виступ — важлива віха для LG. Він демонструє, що прагнення компанії залишатися на передовій розвитку ШІ в індустрії споживчої електроніки визнано на світовому рівні на найбільшій виставці в Європі.

Після запуску LG ThinQ на початку цього року LG зосередилася на презентації екосистеми з підтримкою ШІ-технологій, в основі якої лежить філософія LG «Відкрита платформа, відкрите партнерство і відкрита взаємодія».

Відкрив виступ Джо Сеонг-джин, президент LG Electronics, який присвятив роботі в компанії 42 роки. Він підкреслив, що головною рушійною силою компанії є бажання забезпечити споживачам найкращу якість життя. Втілення цієї мети LG бачить у тому, щоб надати покупцям найкращу «розумну» техніку, зробити її доступною, надати споживачам свободу вибору. Джо Сеонг-джин висловив впевненість у тому, що успішне застосування ШІ — це ключ до нових можливостей для покращення якості життя.

«Граничні обчислення та великі обсяги даних, а також розвиток технології 5G, дозволять ШІ зробити всі сфери нашого життя взаємопов’язаними. Наприклад, екосистема вашого будинку зможе дізнатися, як ви провели день на роботі, і розстелить килимок біля дверей, створюючи відчуття затишку, коли ви повернетеся додому», — сказав Джо Сеонг-джин.

Другим на сцену вийшов технічний директор LG, д-р І.П. Парк. Він озвучив три базові принципи штучного інтелекту: розвиток, взаємодія, відкритість. ШІ — це не просто інновації заради інновацій, але інновації для покращення якості життя. Д-р І.П. Парк пояснив, як ці три ключові принципи ШІ покращать життя людства.

За його словами, розвиток ШІ має базуватися на постійно зростаючій комунікації з користувачами. По-перше, це розпізнавання мови, зображень, біометричне розпізнавання та алгоритми глибинного навчання. По-друге, переваги підключення, доступні завдяки різноманітності продуктів LG. Вони дозволяють усунути традиційні обмеження в часі та просторі. По-третє, нескінченний потенціал покращених можливостей підключення, прикладом чого є робот-пилосос LG. Наприкінці д-р І.П. Парк підкреслив важливість відкритої екосистеми штучного інтелекту та пояснив принципи роботи інтуїтивної операційної системи LG WebOS.

До доповіді також приєдналися світові експерти в галузі ШІ-технологій, зокрема відомий вчений д-р Ендрю Ин; голова Фонду відкритих можливостей підключення (Open Connectivity Foundation) Меттью Перрі; директор з розвитку глобальної відкритої геолокаційної платформи компанії HERE Петер Кюрпік; генеральний директор стартапу робототехніки для людей з обмеженими фізичними можливостями SG Robotics Конг Кйонг Чуль. Усі запрошені спікери підтримали бачення LG майбутнього ШІ.

Віце-президент Messe Berlin Group і виконавчий директор IFA Йенс Хейтекер прокоментував вступну промову: «Ми раді, що LG відкрила виставку темою ШІ — найактуальнішої технології в індустрії споживчої електроніки. Я вірю, що всі учасники поділяють бачення LG, де технологія базується на філософії, орієнтованої на користувача».

LG представила широке портфоліо продуктів споживчої електроніки та роботів, що оснащені новітніми технологіями ШІ, в зонах LG ThinQ на стенді компанії, в черговий раз підтвердивши свій статус світового лідера на ринку продуктів з підтримкою штучного інтелекту.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі