Новий напрямок Ізмаїльського целюлозно-картонного комбінату

Новий напрямок Ізмаїльського целюлозно-картонного комбінату
Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат, комбінат повного виробничого циклу виробництва паперу, картону, гофрокартону і гофротари відкрив дрібнооптову та роздрібну реалізацію гофротари!

У 2020 році спостерігається активне прагнення виробників плодоовочевої продукції (ягід, фруктів і овочів) замінювати пластикову і дерев'яну тару на тару з гофрокартону. Фермери малих і середніх господарств прагнуть представити плоди своєї праці в еко- гофротарі, яку застосовують як транспортну тару, а також для розташування її на полицях Еко-крамниць і супермаркетів, тим самим підтримуючи еко-тренд.

Слід зазначити, що застосування гофротари дає позитивний економічний ефект. Це одноразова тара, яку немає необхідності повертати і піддавати санітарній обробці, з огляду на епідеміологічну ситуацію. Гофротара виготовляється з міцного високоякісного тришарового або п’ятишарового гофрованого картону, тому гарно тримає форму та штабелювання. Також, гофротара легка, оптимальних розмірів, придатних для завантаження будь-якого транспортного засобу, тому помітна економія при логістиці.

Гофротара підлягає утилізації або повторному використанні в якості макулатури і ефект від її повсюдного застосування позитивно позначається для всього навколишнього середовища та екології.

Тому, Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат провів оптимізацію виробничо-технологічних процесів і відкрив додаткове дрібнооптове виробництво гофротари. Тепер широкий асортимент овочевих і ягідних лотків, 4 клапанних гофроящиків, кондитерських лотків та іншої гофротари, можна придбати в необхідній Вам кількості, як великим так і дрібним оптом, а також у роздріб.

Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат, комбінат повного виробничого циклу виробництва паперу, картону, гофрокартону і гофротари.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі