Новинка iPhone 12 Pro була розкуплена в магазинах АЛЛО за перші три дні

Новинка iPhone 12 Pro була розкуплена в магазинах АЛЛО за перші три дні
АЛЛО завершила перший етап попередніх замовлень на iPhone 12 Pro й iPhone 12. Зарезервований обсяг моделі iPhone 12 Pro був викуплений в магазинах АЛЛО за три дні. Перші покупці вже 30/10/2020 отримали свої смартфони.

Незабаром стартують попередні замовлення на новинки iPhone 12 Pro Max та iPhone 12 mini, а старт продажів очікується 20 листопада. Скоріш за все, iPhone 12 Pro Max буде дорожчим за iPhone 12 Pro приблизно на 10%, а iPhone 12 mini – приблизно на 10% дешевшим від iPhone 12.

Про дату офіційного старту продажів і ціни буде оголошено додатково.

Найбільш популярною моделлю на етапі збору call back стала iPhone 12 Pro Max. Кількість заявок на неї в 1,5 рази перевищує заявки на iPhone 12 Pro й у 3 рази — на всі інші моделі. Найпопулярнішим став колір Pacific Blue — новий колір, представлений і в лінійці iPhone, і в Apple Watch.

«Статистика наших попередніх замовлень показує, що все зарезервовані моделі йдуть буквально за лічені години. Клієнти АЛЛО знають, що завжди можуть розраховувати на нас, як на постачальника якісних технологічних новинок. Тим більше, якщо мова йде про світові топ бренди. Уже в цьому місяці свої гаджети отримає друга хвиля покупців. І це тільки початок», — говорить Олександр Ступаков, керівник відділу смартфонів АЛЛО.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі