ПАРТНЕРСТВО LG І BANG & OLUFSEN ДЕМОНСТРУЄ ПЕРШІ ВРАЖАЮЧІ РЕЗУЛЬТАТИ НА IFA 2017

ПАРТНЕРСТВО LG І BANG & OLUFSEN ДЕМОНСТРУЄ ПЕРШІ ВРАЖАЮЧІ РЕЗУЛЬТАТИ НА IFA 2017
Результатом співпраці двох знакових компаній у сфері мультимедійних розваг стало створення телевізора з неперевершеними аудіо- і відеохарактеристиками, першокласним дизайном і якістю збирання

БЕРЛІН, 4 вересня 2017 р. — На міжнародній виставці побутової електроніки IFA у Берліні компанії LG Electronics (LG) і Bang & Olufsen представили резуль-тат своєї першої сумісної роботи в сфері мультимедійних розваг – телевізор BeоVision Eclipse.

Випуск нового телевізора BeoVision Eclipse розширює можливості преміального телебачення ТБ і визначає суть стратегічного партнерства LG і Bang & Olufsen. Вперше компанії оголосили про співпрацю у березні 2016 року. Інноваційна тех-нологія OLED від LG продовжує дивувати експертів і поціновувачів якісного ві-део, у той час як естетика дизайну і акустична точність Bang & Olufsen незмінно захоплюють прихильників якісного звуку по всьому світу. В телевізорі BeoVision Eclipse ідеально поєднуються OLED-технологія LG з її бездоганною передачею чорного і чудовою якістю зображення, а також професійний підхід до розробки аудіосистем Bang & Olufsen.

Співробітництво між LG і Bang & Olufsen зі створення телевізора BeоVision Eclipse почалося у 2016 році практично з нуля. Дві команди інженерів і дизайнерів працювали на відстані майже 8000 км і 7 часових поясів, що розділяють Струер в Данії і Сеул у Південній Кореї. В результаті було створено перший OLED-телевізор сумісно з Bang & Olufsen. Кінцевий продукт є витвором мистецтва, у чому можуть переконатися відвідувачі IFA 2017.

«В цьому чудовому телевізорі, створеному Bang & Olufsen – компанією з великим досвідом у сфері дизайну та акустики, споживачі по всьому світу одразу впізна-ють неперевершені технології відтворення відео LG OLED, – відзначив Лі Сен Ву, віце-президент з бізнес-стратегії компанії LG Electronics Home Entertainment. – С нетерпінням очікуємо подальшого розвитку наших партнерських відносин».

Співпраця з LG Electronics стала для Bang & Olufsen першим кроком в реалізації стратегії з розширення технологічних можливостей і масштабів діяльності компа-ній. Нові можливості дозволяють Bang & Olufsen зосередитися на головних дося-гненнях в галузі акустики, дизайну і майстерності збирання, а також оптимізувати ланцюжок поставок, розробок, виробництва і обслуговування для підвищення довготривалої рентабельності компанії.

«Bang & Olufsen і LG мають давні традиції інновацій і якості, – сказав Стефан К. Перссон, виконавчий віце-президент компанії Bang & Olufsen. – Коли мова йде про поєднання першокласного дизайну і передових технологій, стратегічне партнерство між компаніями демонструє взаємне прагнення постійно розширю-вати межі свого розвитку. Результат цієї співпраці – телевізор BeoVision Eclipse ‒ найкраще тому підтвердження».
# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі