ПРАЛЬНА МАШИНА LG З ФУНКЦІЄЮ STEAMТМ: ТУРБОТА ПРО НАЙЦІННІШІ РЕЧІ

ПРАЛЬНА МАШИНА LG З ФУНКЦІЄЮ STEAMТМ: ТУРБОТА ПРО НАЙЦІННІШІ РЕЧІ
Компанія LG Electronics (LG) випустила новий зворушливий відеоролик, у якому розповідає про SteamТМ – інноваційну технологію LG для усунення усіх небезпечних алергенів під час прання. За сюжетом пара ─ невід’ємна частина любові та турботи. Завдяки технологіям LG маленька дівчинка може бути ближчою до важливого для неї плюшевого ведмедика, який зберігає спогади про матір. Сентиментальні та душевні моменти, проведені з родиною, підкреслюють важливість м’якої турботи про речі, яку гарантує гіпоалергенна функція LG Steam™.

У відео демонструється остання модель пральної машини LG з функцією прання парою і гіпоалергенним режимом. Важливість дезінфекції у повсякденному житті зростає. Це пов’язано зі зростанням кількості хронічних захворювань, що викликані шкідливими речовинами у предметах повсякденного вжитку. Нова пральна машина від LG – ідеальний вибір покупців, які хочуть убезпечити свій побут від невидимих шкідників, основної причини алергічних реакцій. Інноваційна технологія SteamТМ не просто знищує до 99,9% алергенів, але й видаляє їх залишки. Протягом 30 хвилин одяг обробляється парою температурою 50-60º С, що дозволяє видалити більшість побутових алергенів та усунути на 50,9% більше шкідливих речовин порівняно з іншими пральними машинами. Steam™ – це революційна технологія LG для дбайливого гіпоалергенного догляду за одягом, що усуває до 99,9% усіх шкідливих речовин й отримала сертифікацію Британського фонду боротьби з алергією (BAF).

Технологія SteamТМ від LG – результат безперервних зусиль компанії, спрямованих на поліпшення якості життя користувачів. Це вдосконалене інноваційне рішення для прання. Як показано у відео, користувачу необхідно просто застосувати функцію прання парою, щоб улюблені речі та одяг завжди залишалися чистими і безпечними. Steam™ дозволить усунути усі невидимі алергени та шкідливі речовини.

LG використовує новітні технології для бездоганного гіпоалергенного прання, що подібні до любові. Вони дозволяють людям бути ближчими до тих речей, які мають для них особливу цінність. Завдяки інноваційній функції Steam™, яка знищує усі алергени, пральна машина LG дозволяє забути про шкідливі речовини та буденні турботи. Щоб подивитися нове відео від LG, будь ласка, перейдіть за посиланням: https://youtu.be/8BQPDrTrgIk

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі