ПРИСТРОЇ LG ЗІ ШТУЧНИМ ІНТЕЛЕКТОМ AI THINQ УДОСТОЇЛИСЯ НАЙВИЩИХ НАГОРОД

ПРИСТРОЇ LG ЗІ ШТУЧНИМ ІНТЕЛЕКТОМ AI THINQ УДОСТОЇЛИСЯ НАЙВИЩИХ НАГОРОД
Інновації LG з використанням штучного інтелекту визнані асоціацією EISA

СЕУЛ, 15 серпня 2018 р. — Інновації компанії LG Electronics (LG) в області штучного інтелекту (AI) і дизайну отримали визнання Європейської асоціації журналів з аудіо- та відеотехніки (EISA). Продукти LG зі штучним інтелектом AI ThinQ були відзначені нагородами за високу конкурентоспроможність у категоріях, де оцінювалися якість зображення і продукту, робота штучного інтелекту і звук. Нагороди отримали телевізори LG OLED TV, LG SUPER UHD TV та аудіосистема LG X-BOOM.

LG OLED TV на базі штучного інтелекту ThinQ (модель OLED65E8) був названий найкращим телевізором OLED 2018-2019 року. Вже сьомий рік поспіль компанія перемагає в категорії телевізорів OLED. Телевізор був відзначений за якість зображення, яка забезпечується процесором Alpha 9. Модель вирізняється можливістю передавати реалістичне зображення в неймовірно яскравих кольорах, чіткість і глибину, а також неперевершеною роботою штучного інтелекту. Журі EISA відзначило роботу системи Dolby Atmos™ та її колонок. Вони направляють звук уперед, що сприяє аудіовізуальному ефекту повного занурення. Удостоївся похвали і дизайн «Зображення на склі», що ідеально вписується в будь-який інтер'єр.

Крім цього, продукт LG SUPER UHD TV зі штучним інтелектом ThinQ (модель 65SK9500) переміг у категорії «Найкращий телевізор зі штучним інтелектом 2018-2019». Перемогу присуджено за найвищу якість зображення, якої вдалося досягти за допомогою поєднання технологій Nano Cell, підсвічування Full-Array Local Dimming (FALD), процесора Alpha 7, а також вбудованої платформи штучного інтелекту LG ThinQ і голосового помічника Google. Патентована система штучного інтелекту ThinQ дозволяє користувачам керувати телевізором, легко приєднувати до нього зовнішні пристрої, перемикати режими зображення і шукати потрібний контент. Новітня технологія «Голосовий помічник» використовує обробку природного мовлення для інтелектуального голосового контролю і встановлення з'єднань на основі ексклюзивної розробки LG ― платформи глибинного навчання. Наявність голосового помічника Google допомагає виконувати різні завдання, знаходити відповіді на запитання і контролювати «розумні» побутові пристрої. Це робить телевізори LG зі штучним інтелектом центром «розумного будинку».

Підсвічування телевізорів LG SUPER UHD TV має більш щільно розташовані світлодіоди з тильного боку, що істотно поліпшує контрастність і глибину зображення через незалежний контроль світлодіодних ламп. Можливість такого контролю забезпечує більш високу чіткість тіньових деталей і високий місцевий контраст. Це має велике значення при перегляді контенту з розширеним діапазоном яскравості (HDR). Завдяки інноваційному дисплею Nano Cell телеглядачі зможуть насолодитися неперевершеною чіткістю кольорів і неспотвореним зображенням на широкому екрані.

EISA також удостоїла високої оцінки аудіосистему LG X-BOOM зі штучним інтелектом ThinQ (модель WK7). Вона була названа НАЙКРАЩОЮ АКУСТИЧНОЮ СИСТЕМОЮ ЗІ ШТУЧНИМ ІНТЕЛЕКТОМ 2018-2019 РОКУ за видатну якість звуку в поєднанні з «розумними» технологіями. Співпраця LG із Meridian, першопрохідцем у світі аудіо високої роздільної здатності, привнесла в систему LG X-BOOM високоякісне відтворення, точність передачі голосу і басів. Високочутлива аудіосистема пристрою сумісна з високоякісними файлами, що дозволяє точно відтворювати звуки, записані у студії.

LG X-BOOM зі штучним інтелектом ThinQ відгукується на різні команди без використання пульта керування або смартфона. Наприклад, на фразу «Окей, Google, що у мене сьогодні заплановано?». Аудіосистема може контролювати інші пристрої «розумного будинку» з голосовим помічником Google і побутові прилади LG, сумісні з системою LG ThinQ.

Переможцем 2018-2019 року серед саундбарів стала модель LG SK10Y. Цей са-ундбар створює ефект присутності, має потужність 550W, підтримує формат 5.1.2, а також використовує систему Dolby Atmos® для ефекту багатоспрямованого звуку, що ніби лине зі всіх боків, навіть зі стелі. Технологія Meridian дає LG SK10Y відмінну якість відтворення, насичений звук і високу чіткість мовлення та музики.

LG SK10Y також сумісна з високоякісними безвтратними аудіофайлами, що дозволяє точно відтворювати звуки, записані у студії. Дана панель може конвертувати стандартні аудіофайли в формат 24 біти/192 кГц, підсилюючи тонкі деталі та нюанси кожного треку. Дизайн високоточного саундбара ідеально поєднується з преміальними телевізорами та іншими «розумними» пристроями, які підтримують Chromecast. Так що можна почати програвати пісні або підкасти простою командою «Окей, Google».

«LG пишається нагородами, отриманими за інновації у сфері штучного інтелекту від визнаних експертів індустрії, — говорить Брайан Квон, президент LG Home Entertainment Company. — Компанія завжди була і залишається ключовим гравцем ринку в світі, пропонуючи клієнтам «розумні» пристрої нового рівня. Це відповідає нашій місії робити життя зручнішим за допомогою передових технологій».

Відвідувачі стенда LG у залі 18 виставки Messe Berlin, яка відбудеться 31.08.-05.09.2018 у Берліні, зможуть оцінити лінійку продуктів ThinQ особисто.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі