Смартфон HONOR 10i із потрійною камерою: скоро в Україні

Смартфон HONOR 10i із потрійною камерою: скоро в Україні
Бренд HONOR розпочинає продажі смартфону HONOR 10i в Україні. З 31 травня 2019 року модель буде доступна у мережах магазинів Алло, COMFY, Eldorado, MOYO, TTT, Фокстрот та Цитрус за ціною 7499 грн. У перший місяць продажів покупці зможуть отримати у подарунок фітнес-браслет HONOR Band 4 Running .

У світі модель представлена під трьома назвами: HONOR 10i, 20i та 20 lite. В Україні смартфон буде продаватися під назвою HONOR 10i.

HONOR 10i об'єднав кращі технології, представлені у попередніх моделях. Основна камера з потрійним модулем на 24МП + 2 МП + 8 МП та штучним інтелектом розпізнає до 500 сценаріїв зйомки. Фронтальна 32МП камера працює з технологією кільцевої підсвітки. Безрамковий Full HD+ дисплей має роздільну здатність 2340 x 1080 та діагональ 6,21-дюйма. Пристрій оснащений восьмиядерним процесором Kirin 710, пам'яттю 4/128 Гб, акумулятором на 3400 мАг та оболонкою EMUI 9.0. Дизайн задньої панелі виконаний із використанням технології тривимірної фотолітографії. В Україні HONOR 10i буде представлений у примарно-синьому та опівнічно-чорному кольорах.

Характеристики HONOR 10i


Дизайн:
- Full HD+ дисплей із діагоналлю 6,21’, роздільною здатністю 2340 x 1080, краплевидним вирізом для фронтальної камери та співвідношенням до корпусу понад 90%.
- Задня панель смартфону виконана у традиціях градієнтного дизайну із застосуванням технології тривимірної фотолітографії.
- В Україні модель представлена у двох кольорах: примарно-синій та опівнічно-чорний.

Флагманська камера:
- Основна камера із потрібним модулем на 24МП + 2 МП + 8 МП, підтримкою АI та 120-градусним кутом зйомки.
- Об'єктив із діафрагмою f/1.8 та сенсором Quadra CFA робить якісні знімки навіть у нічний час.
- Камера розпізнає до 500 сцен та 22 категорії об’єктів та знімає відео професійного рівня, у тому числі, у режимі slow-motion.
- Фронтальна 32 МП камера з високою світлочутливістю ISO і технологією кільцевої підсвітки дозволяє робити ідеальні селфі незалежно від джерела світла.

Функціональність:
- Оперативна пам’ять розміром 4 Гб, вбудована – 128 Гб. Доступна підтримка зовнішніх карт пам’яті до 512 Гб.
- Роз’єм для двох 4G SIM-карт. Технологія мобільного зв’язку з підтримкою штучного інтелекту (АI) розпізнає, коли користувач входить або виходить із ліфта, і за декілька секунд відновлює зв'язок.
- HONOR 10i підтримує інтелектуальне розблокування при розпізнанні обличчя та сканер відбитку пальця. Додатковий захист забезпечує технологія розпізнання заплющених очей – смартфон не розблокується, якщо очі заплющені.
- Інтерфейс EMUI 9.0 створений на базі ОС Android 9.
- Функція сканування їжі для вимірювання калорійності.
- Об'єм акумулятора 3400 мАг забезпечує до 16 годин безперебійного перегляду відео.

Технологічність:
- 12-нанометровий процесор Kirin 710.
- Режим Eye-care, сертифікований TÜV Rheinland, зменшує рівень синього кольору та захищає очі від втоми.
- Технологія GPU Turbo 2.0 прискорює обробку графіки під час гри.

В Україні HONOR 10i буде доступний з 31 травня 2019 року в опівнічно чорному та примарно синьому кольорах корпусу в мережах магазинів Алло, COMFY, Eldorado, MOYO, TTT, Фокстрот і Цитрус. Рекомендована ціна – 7499 грн.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі