"Укроборонпром" розпочав організацію виробництва боєприпасів калібру 152мм

Державна акціонерна холдингова компанія "Артем", що входить до складу ДК "Укроборонпром", розпочала реалізацію проекту виробництва артилерійських боєприпасів калібру 152мм. З результатами цієї роботи ознайомилось керівництво РНБО та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України відвідавши ДАХК "Артем" 24 листопада.

"Питання виробництва боєприпасів є пріоритетом роботи оборонно-промислового комплексу України. Ми не копіюємо чиїсь технології, ми створюємо їхню нову якість", – зазначив Секретар РНБО України Олександр Турчинов.

В Концерні повідомили, що розпочали організацію виготовлення боєприпасів калібру 152мм за власні обігові кошти.

Нагадаємо, що ДК "Укроборонпром" продовжує нарощувати боєздатність артилерійських частин та з‘єднань Збройних Сил України. За останні три роки "Укроборонпром" передав українській армії більше 4000 одиниць ракетно-артилерійського озброєння, серед яких самохідні артилерійські установки, системи реактивного залпового вогню, міномети, протитанкові ракетні комплекси, яке допомагає нашим захисникам боронити Україну. А зараз підприємства "Укроборонпрому" концентрується, в тому числі, на передових розробках, які зможуть вивести українську артилерію на принципово новий рівень.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі