УПЕК ПІКЛУЄТЬСЯ ПРО ЕКОЛОГІЮ ПЛАНЕТИ

УПЕК ПІКЛУЄТЬСЯ ПРО ЕКОЛОГІЮ ПЛАНЕТИ
Індустріальна група УПЕК активно підтримує принципи турботи про навколишнє середовище та запускає ряд екологічних ініціатив! Один із кроків на шляху до «оздоровлення» планети – грамотна утилізація батарейок. Адже всього один виріб, просто викинутий в сміття, завдає істотної шкоди природі, отруюючи воду та землю.

На першому поверсі офісної будівлі встановлена ​​коробка для збору, куди співробітники можуть принести батарейки і правильно з ними попрощатися.

Компанія підтримує ідею громадської організації «Батарейки, здавайтеся!» – зібрані батарейки необхідно правильно переробити (а не просто поховати), тому ми передаємо їх до Києва з оплатою подальшої гарантованої переробки на заводах в Німеччині та Польщі. За результатами кожного етапу робіт – упаковка, відправка, переробка сировини – ми будемо отримувати офіційні звіти, тому чітко впевнені, що батарейки будуть утилізовані!

Це не єдиний еко-френдлі проект УПЕК. В кінці червня в компанії стартує роздільний збір сміття, якому передуватиме навчання співробітників про правильне сортування.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі