Запуск нової лінійки LG X Series на глобальному ринку

Запуск нової лінійки LG X Series на глобальному ринку
СЕУЛ, 22 березня 2016 р. ‒ На цьому тижні компанія LG Electronics (LG) планує запуск бюджетних смартфонів з флагманськими функціями ‒ лінійку X Series. Вперше моделі X screen та X cam з'являться в Південній Кореї, а надалі й на ключових ринках Європи, Латинської Америки та Азії.

Лінійка X Series розрахована на тих користувачів, хто шукає смартфон з преміа-льними функціями (такими як подвійна камера та додатковий екран). Як і модель LG G5, смартфон X cam оснащений 120-градусним ширококутним об'єктивом, а також 13-мегапіксельною стандартною та 5-мегапіксельною ширококутною осно-вними камерами ‒ це дозволяє охопити сцени, що відповідають куту поля зору людського ока.

Модель X cam підтримує функцію Pop-out Picture, яка об'єднує зняті за допомо-гою стандартного та ширококутного об'єктивів зображення для створення ефекту «картинка в рамці». Функція «Анімаційне фото» доступна тільки для моделі
X cam та дозволяє користувачам оформляти різні відеоролики та фотографії в ра-мку (http://on.fb.me/1pPxEd5 ). Також модель підтримує режим «Панорама», що дає можливість прокручувати широкі зображення замість статичних знімків. А функція «Підпис» дозволить користувачам легко підписувати окремі фотографії.

Смартфон X screen оснащений додатковим екраном ‒ технологією, яка вперше була продемонстрована в смартфоні V10. Додатковий екран ‒ другий дисплей, що працює в режимі «завжди увімкнений». Ця функція дозволяє користувачам перевіряти основну інформацію, таку як час, дату та оповіщення, не включаючи пристрій. Смартфон X screen ‒ перший бюджетний телефон з підтримкою цієї функції. Вигнуті грані та прозоре скло на задній поверхні смартфона надають витонченості зовнішньому вигляду пристрою.

«Смартфони X screen та X cam оснащені флагманськими функціями й представ-лені за прийнятною ціною, що робить дані моделі такими привабливими для спо-живачів, ‒ сказав Юно Чо, президент та генеральний директор LG Electronics Mobile Communications. ‒ Лінійка X Series ‒ перша бюджетна лінійка, для ство-рення якої були застосовані передові технології для камери та дисплея ‒ виняткові характеристики на ринку смартфонів».

Основні характеристики моделі X cam*:
● Дисплей: 5,2-дюймовий сенсорний дисплей FHD In-Cell Touch
● Процесор: 1,14 ГГц восьмиядерний
● Камера*: Основна ‒ 13 МП и 5 МП / фронтальна ‒ 8 МП
● Пам’ять: 2 ГБ RAM / 16 ГБ ROM
● Акумулятор: 2,520 мАг
● Операційна система: Android 6.0 Marshmallow
● Габарити: 147,5 x 73,6 x 5,2 мм~6,9 мм
● Підтримка мережі: LTE
● Кольори*: Темно-сірий / Білий / Золотий / Рожево-золотий

Основні характеристики моделі X screen*:
• Дисплей: основний ‒ 4,93-дюймовий сенсорний дисплей HD In-cell
додатковий ‒ 1,76-дюймовий LCD дисплей (520 x 80)
• Процесор: 1,2 ГГц чотирьохядерний
• Камера*:Основна ‒ 13 МП / Фронтальна ‒ 8 МП
• Пам’ять*: 2 ГБ RAM / 16 ГБ ROM
• Акумулятор: 2,300 мАг
• Операційна система: Android 6.0 Marshmallow
• Габарити: 142,6 x 71,8 x 7,1 мм
• Підтримка мережі: LTE
• Кольори: Чорний/ Білий / Рожево-золотий

*Характеристики моделей можуть відрізнятися в залежності від ринку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі